Page 42 - Demo
P. 42

   Noul Ford Transit, de 5 t
Ford a anunțat un nou model de Transit, cel mai puternic și mai abil de până acum, de 5 tone, dedicat sarcinilor utile mai mari și carosărilor mai speciale.
CAMIOANE ȘI SERVICII
Cel mai „forțos” model Transit de la Ford are actualizări me- canice semnificative, pentru a le oferi clienților sarcini utile și o ca- pacitate a vehiculului optime, menți- nând, în același timp, sustenabilitatea, rafinamentul și caracteristicile de rulare la nivel ridicat.
Pentru acest model, au fost aduse îmbunătățiri pe partea de suspensie, lanț cinematic și sistem de frânare. Vehiculul va fi disponibil ca dubă sau cabină cu șasiu cu o masă totală a ve- hiculului de 5.000 kg (GVM) și sarcină utilă netă de până la 2.383 kg pe dubă, sau de 2.558 kg pe structura plată din fabrică. Masa suplimentară, de 300 kg, pe care o oferă față de vârful de gamă anterior Transit, va atrage în special clienții care doresc un vehicul utilitar cu o valoare mai mare pentru conversii, inclusiv basculante, ambu- lanțe, autoutilitare de poliție și mini-au- tocare cu 19 locuri etc.
Croit pe nevoia fiecăruia
Se poate alege dintre trei ampa- tamente, patru lungimi de șasiu și ca-
bine simple sau duble, cu locuri pen- tru până la șapte ocupanți (inclusiv șoferul), în funcție de cerințelor spe- cifice ale clienților.
Versiunea de cabină cu șasiu este ideală pentru conversii mai grele, cu caroserie deschisă, cum ar fi bascu- lante sau platforme cu acces lateral, platforme de acces aerian și transpor- toare de vehicule. Masa totală cres- cută și cutia de viteze automată opțio- nală cu 10 trepte fac din noul Transit autoșasiu de 5 tone un vehicul de in- tervenție de urgență extrem de ca-
pabil, pentru ambulanțe și vehiculele poliției, sau pentru vehicule de coman- dă/control.
Totodată, această versiune este potrivită și transformării în mini-au- tocare și vehicule de mare capacitate de transport, accesibile pentru scaune cu rotile, unde sarcina utilă crescută și greutatea punților autoliftante reduc riscul de supraîncărcare.
Versiunea cunoscută popular ca Ford „Jumbo”, L4 cu acoperiș supra- înălțat, are o sarcină utilă netă de până la 2.383 kg, cu volum de încărcare de
 42 ............................................................................................................................................ octombrie 2020






















































































   40   41   42   43   44