Page 25 - Revista ZIUA CARGO
P. 25

   București, Oradea și Timișoara ar avea mare nevoie de astfel de spații, din cauza traficului intens”, a menționând Ionel Popa, precizând că, atunci când ai în vedere o investiție într-o parcare sigură, este indicat să ții cont de coridoarele europene și de statele unde riscul de furt este mai ridicat.
Mai multe parcări securizate vor fi adăugate la baza de date PSR în 2021. Grupul de lucru pentru parcare sigură a TAPA EMEA are peste 1.000 de locuri de parcare pe lista țintă.
Ținând cont de importanța acestui segment, TAPA EMEA le-a solicitat membrilor, în 2021, să susțină găsirea de soluții pentru lipsa severă de locuri de parcare sigure pentru camioane, una dintre cele mai mari cauze ale furturilor de marfă din regiune.
Iată, în final, câteva opinii, publi- cate pe site-ul TAPA EMEA.
DSV Road:
„Ne angajăm să avem locuri de parcare sigure”
„În Europa, este nevoie de o capa- citate mai mare de parcare sigură. De aceea, DSV Road susține cu tărie inițiativa TAPA PSR. În interesul clien- ților noștri, pentru siguranța șoferilor și a vehiculelor noastre, ne angajăm să folosim locuri de parcare securiza- te, ori de câte ori este posibil.”
Franz Wirtz: „Avem și o responsabilitate față de angajații noștri”
„În calitate de companie de trans- port, nu numai că suntem obligați de clienții noștri să le transportăm mărfu- rile în siguranță, dar avem și o respon- sabilitate față de angajații noștri. Din ambele motive, este, prin urmare, extrem de important pentru noi că putem găsi locuri de parcare sigure. Susținem inițiativa TAPA PSR pentru o parcare sigură în toate modurile. ”
Frigo-Trans: „Cu siguranță, vom folosi locuri de parcare certificate TAPA”
„Frigo-Trans, în calitate de furnizor de servicii pentru lanțul de aprovizio- nare pharma, este conștient de pro- blemele pe care le poate provoca lipsa unei parcări sigure la prețuri accesi- bile. Susținem pe deplin activitățile TAPA, pentru a extinde cerințele de securitate privind parcările. Vom folosi,
cu siguranță, locuri de parcare certi- ficate TAPA ori de câte ori vom putea, pentru a ne asigura încărcăturile și pentru a ne proteja vehiculele și, cel mai important, șoferii noștri.”
Hammer:
„Ne angajăm
să folosim locuri
de parcare aprobate de TAPA pe rutele noastre cu produse high value”
„Hammer are responsabilitatea de a livra mărfuri de mare valoare. În inte- resul șoferilor noștri, precum și al clien- ților, acest lucru include, în mod firesc, și utilizarea permanentă a locurilor de parcare securizate. Salutăm inițiativa privind cerințele de securitate a par- cării TAPA și ne angajăm pe noi înșine și partenerii noștri afiliați la utilizarea continuă/contractuală a locurilor sale
de parcare securizate aprobate pe toate rutele noastre cu produse high value.”
Sony Europe:
„TAPA PSR ne oferă posibilitatea de a folosi cele mai sigure zone de parcare,
fără a fi nevoie să
le evaluăm fizic”
„Aproape 100% din pierderile din lo- gistică au fost legate de zonele de parca- re a camioanelor, cu niveluri de securita- te mai scăzute. Am investit resurse substanțiale în evaluarea locurilor de parcare disponibile și în stabilirea zone- lor de parcare sigure, pentru lanțul nostru european de aprovizionare. Zonele de parcare securizate creează coloana ver- tebrală pentru securitatea transporturilor noastre și siguranța șoferilor noștri. (...) TAPA PSR ne oferă posibilitatea de a folosi cele mai sigure zone de parcare fără a fi nevoie să le evaluăm fizic.”
Meda IORDAN
meda.iordan@ziuacargo.ro
Astăzi, orice bun furat poate fi ușor comercializat,
în mediul online.
 martie 2021 .................................................................................................................................................. 25
 GHID DE REDUCERE A COSTURILOR
PUBLICITATE





































































   23   24   25   26   27