Page 47 - revista ZIUA CARGO
P. 47

 aflându-se, astfel, la o înălțime de aproximativ 42 de metri, unde angajații pot alerga în aer liber, cu o perspectivă panoramică a orașului. Stratul final al pistei este realizat din tartan, certificat de către Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism, pentru utilizare în toate competițiile atletice internaționale. „Clădirile Skanska încurajează o cultură a sănătății și stării de bine, toate exprimate printr-o varietate de elemente inovatoare”, a spus Raoul Mihalca, project manager divizia de dezvoltare Skanska CEE în România.
DIGITALIZARE
PRIN BLUE YONDER, PENTRU GEFCO
GEFCO, expert global în logistică integrată și lider
european în logistica auto,
a ales soluția Blue Yonder bazată pe cloud pentru un sistem de management al transportului (TMS) și pentru un sistem de gestionare a depozitelor (WMS), prin care să-și revoluționeze serviciul pentru clienți și să accelereze dezvoltarea lor.
Prin implementarea și integrarea sistemelor
TMS și WMS
bazate pe Microsoft Azure,
de la Blue Yonder, GEFCO
își va putea transforma operațiunile de transport,
prin gestionarea rapidă și eficientă a proceselor de business end-to-end de la modelare, la planificare și execuție. Cu TMS, se asigură vizibilitatea, în operațiunile de transport de intrare și de ieșire, împreună cu instrumentele de colaborare ale furnizorilor și operatorilor de transport.
Cu WMS, se sporește flexibilitatea, receptivitatea în timp real, performanța integrală la timp și capacitatea de a gestiona operațiuni complexe de depozit.
DECATHLON: ATELIERUL REGIONAL
Decathlon a inaugurat, în depozitul său din localitatea Ștefăneștii de Jos (jud. Ilfov), primul și singurul Atelier Regional din România ce aparține unui retailer de articole sportive și care oferă o gamă extinsă de servicii tehnice. Sportivii sau pasionații de sport își pot repara diferite tipuri de echipamente sportive, de la biciclete, schiuri, echipamente de fitness, corturi, până la SUP-uri sau caiace, la un nivel înalt de tehnicitate. Atelierul are o suprafață de aproximativ
1.000 mp și deservește toate magazinele Decathlon din țară.
O mare parte a investiției a fost făcută de către dezvoltatorul WDP, Decathlon utilând cu echipamente Atelierul, o mare parte fiind aduse din magazinele proprii.
PUBLICITATE
    ȘTIRI
















































































   45   46   47   48   49