Cu trenurile CFR Călători de la Oravița la Anina

La Târgul de Turism al României, CFR Călători participă cu oferta de călătorie cu trenul pe ruta Oravița – Anina, cea mai veche și mai spectaculoasă cale ferată montană din Sud-Estul Europei.

Trenurile au în componență două vagoane (trei în sezonul estival) și circulă în fiecare zi după următorul program: 

R 9695 Oraviţa plecare 11:15 Anina sosire 13:05
R 9694 Anina plecare 13:30 Oraviţa sosire 15:20

Oferta de rezervare a locurilor este o bună oportunitate pentru agențiile de turism și pentru grupurile organizate de cel puțin 6 persoane, care  își pot planifica călătoria cu o lună până la trei luni înainte, cumpărând cu anticipație bilete atât pentru grupuri organizate, dar și individual.

Pentru aceasta rută se aplică:

  • ofertele comerciale și reducerile aferente (Bilet dus-întors, Minigrup 2-5, Cartea VSD, Biletul de weekend, procurarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie, etc.)
  • reducerile și facilitățile acordate prin acte normative (elevi şi studenţi, pensionari, revoluţionari, veterani de război, persoane persecutate din motive politice şi etnice, persoane cu handicap, locuitorii munţilor Apuseni). 

Mai multe detalii, pe www.cfrcalatori.ro/256.

Accesul până la Oravița se face cu mijloace de transport auto, din apropierea gărilor Reșița și Timișoara.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la tel. 021/9521 (pentru traficul intern) sau la personalul feroviar din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.