Federal-Mogul Motorparts continuă parteneriatul cu BorgWarner pentru marca BERU

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a agreat de curând o extindere pe termen de cinci ani a contractului cu producatorul BorgWarner Emissions Systems, în scopul continuării distribuției exclusive și independente, la nivel mondial, a produselor de aprindere BERU® pe piața pieselor de schimb.

Prin acest acord, Federal-Mogul își menține poziția de companie licențiată exclusiv pentru distribuirea brandului BERU pe piața de produse aftermarket și își consolidează poziția de lider mondial pe piața produselor de aprindere.

Conform noului acord, începând din ianuarie 2018, Federal-Mogul își va canaliza eforturile pentru a comercializa produsele BERU – bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere și conectori, unități de control al incandescenței, cabluri de aprindere și senzori – pe piața pieselor de schimb la nivel mondial. Linia de bujii incandescente BERU este recunoscută drept tehnologie lider de piață în domeniul soluțiilor de aprindere pentru motoarele diesel.

Suntem încântați să continuăm distribuția la nivel mondial a produselor BERU. Colaborarea dintre Federal-Mogul Motorparts și BorgWarner Emissions Systems a influențat inovația produselor BERU și a extins prezența acestora pe piața pieselor de schimb, cu ajutorul programelor inedite pentru clienți, precum platforma “F-M for Me”, care a îmbunătățit oferta noastră pentru a veni în sprijinul nevoilor clienților , a spus Martin Hendricks, Președinte global Sisteme de frânare și Președinte regional EMEA, Federal-Mogul Motorparts. „Parteneriatul nostru cu BorgWarner a oferit deja multe beneficii companiilor noastre și, cel mai important, tuturor celor ce folosesc produsele BERU.”

Extinderea liniei de produse, pentru a oferi clienților săi o soluție completă pentru nevoile lor de pe piața de piese de schimb de aprindere, cât și recunoașterea mărcii BERU la nivel mondial, sunt sprijinite de o strategia de investiții a companie Federal-Mogul Motorparts, din care face parte și acest acord recent prelungit. Cooperarea cu BorgWarner va face ca o gamă mai largă de produse de aprindere să devină mai accesibile, datorită facilităților logistice și de depozitare pe care Federal-Mogul Motorparts le oferă.

Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri beneficiile produselor BERU, prin parteneriatul cu Federal-Mogul”, a explicat Brady Ericson, Președinte și Manager general, BorgWarner Emissions.

 „Parteneriatul nostru cu BorgWarner a oferit deja multe beneficii companiilor noastre și, cel mai important, tuturor celor ce folosesc produsele BERU”, a spus Martin Hendricks, Președinte internațional Sisteme de frânare și președinte regional EMEA, Federal-Mogul Motorparts
„Parteneriatul nostru cu BorgWarner a oferit deja multe beneficii companiilor noastre și, cel mai important, tuturor celor ce folosesc produsele BERU”, a spus Martin Hendricks, Președinte internațional Sisteme de frânare și președinte regional EMEA, Federal-Mogul Motorparts

Din acest moment, gama de produse BERU va deveni parte integrantă a programelor “Garage Gurus” și “F-M for Me”, dezvoltate de Federal-Mogul. Aceste inițiative nu numai că oferă mecanicilor auto training tehnic extrem de valoros, dar oferă, de asemenea, proprietarilor de service-uri auto și tehnicienilor sprijin în dezvoltarea afacerii, astfel încât să poată deveni și mai eficienți în ceea ce fac.

Portofoliul de produse de aprindere BERU® al  Federal-Mogul Motorparts include bujiile incandescente de top cu senzor de presiune utilizate pentru vehiculele cu motoare diesel
Portofoliul de produse de aprindere BERU® al
Federal-Mogul Motorparts include bujiile incandescente de top cu senzor de presiune utilizate pentru vehiculele cu motoare diesel

Clienții brandului BERU se vor bucura în continuare de acces la vastul catalog de produse Champion®, prin intermediul unei rețele logistice îmbunătățite, care răspunde mai bine așteptărilor clienților din punct de vedere al eficienței serviciilor și a timpilor de livrare. Champion este o marcă a companiei Federal-Mogul, recunoscută la nivel mondial, prezentă în industria auto din anul 1907. Portofoliul brandului Champion include bujii de aprindere pentru motoarele cu combustie prezente pe echipamente de grădinărit, autovehicule, vehicule comerciale și mașini industriale, cât și stergătoare și filtre auto.

BorgWarner va continua să proiecteze, dezvolte, producă și comercializeze direct către clienți, în ansamblul de echipament original, produsele de aprindere BERU, cât și către service-urile care oferă echipament original.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral®, Payen® şi Sealed Power® , piesele de direcţie şi suspensie MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Ferodo®, Wagner® şi JURID®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are peste 53.000 de angajaţi la nivel global. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMMotorparts.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH

Federal-Mogul Motorparts a agreat o extindere pe termen de cinci ani a contractului cu BorgWarner Emissions Systems, în scopul continuării distribuției exclusive și independente, la nivel mondial, a produselor de aprindere BERU® pe piața pieselor de schimb
Federal-Mogul Motorparts a agreat o extindere pe termen de cinci ani a contractului cu BorgWarner Emissions Systems, în scopul continuării distribuției exclusive și independente, la nivel mondial, a produselor de aprindere BERU® pe piața pieselor de schimb

Despre BorgWarner

BorgWarner Inc. (NYSE: BWA) este un producător global de top de soluții tehnologice eficiente pentru vehiculele cu motoare cu ardere, hibrd și electrice. Infrastructura tehnică și de fabricație a comaniei cuprinde 74 de locații din 19 tări, iar numărul de angajați al companiei se ridică la 30,000 în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.borgwarner.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.