ANADOLU AUTOMOBIL ROM. Parteneri pentru progresul transportului public de persoane

Anadolu Automobil Rom (AAR) este o prezență constantă în piața autobuzelor și autocarelor din România, iar anul 2022 a fost unul însemnat pentru importatorul local, care, anul trecut, a reușit să livreze aproape 200 de unități din mai multe categorii de vehicule.

Diesel și electric

Reprezentant al mai multor mărci importante, Anadolu Automobil Rom și-a diversificat constant gama de produse ofertate transportatorilor români. Concret, firma cu sediul din Ciolpani, județul Ilfov, poate furniza vehicule dedicate transportului public de persoane, cu capacități cuprinse între 16 și peste 100 de locuri. În plus, și-a concentrat o mare parte din eforturi pentru produsele dedicate transportului urban de persoane atât în versiuni clasice, diesel, cât și cu propulsie alternativă, electrică.

Revenirea la normalitate după doi ani de pandemie a fost dificilă pentru mulți operatori de transport persoane. Astfel, veniturile scăzute din perioadele precedente și parcul auto îmbătrânit i-au determinat pe mulți să se orienteze spre vehicule mai noi, care au costuri mai scăzute de exploatare. Cei mai importanți achizitori au fost companiile de transport public local. Acestea, beneficiind și de programe de dezvoltare durabilă, au optat în majoritate spre vehicule cu propulsie electrică.

Gamă completă

Pe acest segment de piață, relativ nou în România, AAR poate oferi atât vehicule de capacitate mică precum Karsan Jest cât și de capacitate medie sau mare. Oferta importatorului multimarcă are, spre exemplu, nu mai puțin de patru autobuze electrice de 12 metri în portofoliu, de la cele patru mărci pe care le reprezintă: Isuzu, Karsan, Temsa și SOR.

Câștigarea unor licitații de achiziții publice de la finalul lui 2022 i-a permis importatorului român să aibă un start bun pentru anul 2023, când urmează să livreze mai multe vehicule. Estimările actuale sunt de aproximativ 300 de unități, din mai multe categorii. Dar cei de la AAR au acordat, în continuare, atenție și transportatorilor care-și doresc vehicule pentru transportul național, pentru toate tipurile de trasee. Pe lângă bine-cunoscutele Isuzu Turquoise, AAR are în ofertă autobuze interurbane și turistice de până la 50 de călători. Costurile reduse de achiziție și exploatare sunt principalele argumente pentru achiziționarea vehiculelor oferite de către importatorul român. În plus, gradele ridicate de confort și silențiozitate sunt foarte apreciate de călători.

Finanțare și vânzare

Pe lângă ofertele de vehicule, AAR a mai făcut un pas în plus, prin negocierea unor pachete de finanțare avantajoase, cu mai multe societăți de leasing. Astfel, clienții Anadolu Automobil Rom au posibilitatea să-și perfecteze actele alături de un consilier al importatorului și să primească mai multe oferte de la societățile de finanțare.

Concentrarea atenției asupra necesităților clienților este unul dintre motivele pentru care Anadolu Automobil Rom este o prezență constantă în topurile vânzărilor anuale de vehicule comerciale destinate transportului public de pasageri.

Deviza celor de la AAR, „Partenerul tău în soluții personalizate de transport”, nu este un simplu slogan; este o realitate confirmată atât de cifrele de vânzări, cât și de numărul companiilor care apelează la importatorul român.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.