BILETERIA.ro – noua aplicație de ticketing, derivată din Autogari.RO

Cu 18 ani în urmă, Autogari.RO s-a lansat ca mersul autobuzelor online, un site dedicat informării publicului larg. În ultimii ani, a fost adăugat serviciul de vânzare a biletelor online, ce a trebuit să se muleze pe modelul site-ului de informare. La sfârșitul lui 2022, operatorul a lansat BILETERIA.ro, cu un singur scop: acela de a face vânzarea biletelor cât mai simplă.

Spre deosebire de Autogari.RO, BILETERIA.ro se comportă ca o aplicație de mobil (peste 90% din utilizatorii noști folosesc telefonul mobil). Într-o interfață lipsită de reclame, utilizatorii își pot planifica simplu călătoria, cu un minimum de interacțiuni. Apoi, își pot gestiona singuri biletele sau re-achiziționa bilete noi, din secțiunea BILETERIA MEA.

Pentru operatorii de transport, BILETERIA.ro este un marketplace, unde pot fi listați gratuit, când aleg serviciul de vânzare a biletelor online de la Autogari.RO. Acest serviciu este disponibil din 2010 și a fost folosit, până în prezent, de peste 130 de companii. În acest timp, s-au vândut bilete în valoare de peste 38 de milioane de lei, decontați periodic, de fiecare dată la timp, în peste 6.000 de deconturi.

În continuare, Autogari.RO va rămâne un serviciu exclusiv de informare pentru cursele de transport auto, care se va dezvolta pe partea de interacțiune cu publicul călător. A fost introdusă, deja, o secțiune de sesizări, unde orice călător poate indica dacă o cursă se face sau nu, sau poate scrie despre condițiile de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.