CEFIN TRUCKS. Camion Fest 2024

Startul sezonului estival a fost dat de Cefin Trucks, care a organizat ediția de vară 2024 a Camion Fest, întâlnirea devenită tradițională a celor interesați de oferte speciale de achiziție și trade-in pentru vehiculele comerciale, atât noi cât și rulate.

La târg, pe lângă atmosfera de vară și voie bună, vizitatorii au fost așteptați și de o ofertă de vehicule generoasă, atât numerică, dar și financiară. Au fost expuse sute de vehicule comerciale multibrand rulate, camioane, autotractoare, semiremorci, basculante, precum și alte vehicule pentru construcții.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzare de camioane și semiremorci rulate, aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, prin AIC Financial Services, se oferă consultanță în finanțarea achiziției, beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Grupul deține și o rețea proprie de service-uri, AIC Service Network, cea mai mare rețea proprie de service-uri dedicate camioanelor din România, numărând 8 unități reparatoare. Sunt oferite servicii complexe de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie, pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Din 2017, AIC Trucks este importatorul exclusiv al Ford Trucks în România, iar, din 2023, și-a completat portofoliul cu Otokar (autobuze și camioane Atlas) și Piaggio Commercial.

Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.