COMBILIFT COMBI-CUBE. În premieră, la LogiMAT Stuttgart

Combilift aniversează 25 de ani de inovație și, pentru a marca momentul, își dorește ca 2023 să fie un an memorabil, prin lansarea mai multor produse, la diferite expoziții, la nivel mondial. Seria lansărilor a început-o modelul de stivuitor electric cu contragreutate Combi-CUBE, la târgul LogiMAT International Intralogistics din Stuttgart, desfășurat în perioada 25-27 aprilie.

Acest nou model electric încorporează o serie de elemente tehnologice și de design care nu numai că îmbunătățesc procedurile de manipulare, ci și oferă un nivel mai înalt de confort pentru operator.

Primul lucru care se poate observa este noua culoare, vibrantă, o nuanță proaspătă de verde care nu are doar rol estetic, ci contribuie și la îmbunătățirea siguranței, echipamentul fiind mai vizibil în mediul operațional.

Concentrare pe ergonomie

Dar concentrarea cea mai importantă a fost realizată la nivelul ergonomiei. Poziția operatorului, în centrul cabinei, oferă mult spațiu și o vizibilitate optimă de jur împrejur. Unghiul coloanei telescopice de direcție poate fi reglat, iar scaunul Grammer MSG65, combinat cu elementele hidraulice de amortizare a cabinei, garantează o operare confortabilă. Pe sistemul de suspensie a scaunului este montată o cotieră ajustabilă, care încorporează un joystick multifuncțional și un ecran tactil LCD color.

Sistemul de direcție de 360 grade unic Combilift permite schimbarea lină a direcției în timpul deplasării și poate fi montat opțional, ceea ce face modelul Combi-CUBE cel mai manevrabil stivuitor cu contragreutate de pe piață.

Alte elemente demne de menționat sunt roata posterioară de dimensiuni mari și anvelopele de cauciuc de pe toate cele trei roți. Acest lucru înseamnă că acest model nu este restricționat la funcționarea numai pe podele absolut plane și că poate fi utilizat atât la interior, cât și afară, terenurile semi-accidentate nereprezentând o problemă.

Pentru o schimbare mai rapidă a bateriilor în timpul turelor solicitante, sunt disponibile două noi baterii ușor de accesat.

Martin Vicar, CEO și co-fondator Combilift, a declarat: „Inginerii noștri și departamentul de cercetare-dezvoltare s-au pregătit neobosit pentru un an de lansări, iar Combi-CUBE este dovada angajamentului nostru continuu de a oferi cele mai inovative soluții de manipulare, pentru clienții noștri din întreaga lume.”

Date tehnice

Înălțime de ridicare: 4.000 (standard), 4.900, 5.500 și 6.000 mm (opțional)

Lungime totală: 2.640 mm

Gardă la sol sub catarg: 125 mm

Înălțimea apărătorii de deasupra capului: 2.325 mm

Lățime: 1.500 mm

Ampatament: 1.048 mm

Rază exterioară minimă: 1.400 mm

Capacitate: 2.500/3.000 kg

Masă proprie: 6.750 kg

Viteză maximă: 12 km/h

Capacitate baterie: 48 V / 930 Ah

2 motoare tracțiune electrică: AC 48 V / 8,7 kW

Motor cu pompă electrică: AC 48 V / 14 kW

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.