Conferința transportatorilor expres – a doua ediție

Kefren Expres în parteneriat cu Agenția Euromaidec Touring vor realiza, în luna septembrie, cea de-a doua ediție a Conferinței naționale a transportatorilor expres de marfă.

Organizatorii au decis continuarea demersului început anul trecut cu o nouă conferință programată pentru 24 – 26 septembrie 2015, în aceeași locație – Hotel Termal din Băile Felix.

Ediția din acest an va pune accent pe schimbările legislative din spațiul intracomunitar, care afectează direct transportatorii români, urmând, în același timp, direcția începută în cadrul primei ediții de a profesionaliza segmentul expres de mărfuri.

Specialiștii invitați provin atât din rândurile experților în probleme de transport, cât și din cadrul autorităților locale și comunitare, care vor putea oferi lămuriri și soluții legale pentru problemele concrete ale companiilor participante.

Totodată, evenimentul va include sesiuni de prezentare a celor mai noi produse și servicii destinate să faciliteze și să eficientizeze activitatea de transport.

Platformă pentru transportatorii de 3,5 t

În perioada 26 – 27 septembrie 2014, s-a concretizat prima inițiativă națională dedicată exclusiv segmentului transportatorilor expres de mărfuri. Conferința organizată la Băile Felix în județul Bihor a reunit aproximativ 90 de participanți și 50 de companii specializate în transportul de marfă cu vehicule ușoare, până în 3,5 tone.

Demersul a fost inițiat de către Kefren Expres din dorința de a crea o platformă de comunicare între transportatori și de a aborda în mod profesionist provocările cu care se confruntă un segment al pieței care nu se bucură de multă atenție.

Printre beneficiile obținute de către cei prezenți s-au numărat accesul la informaţii relevante prezentate de experți în transporturi, inter-relaţionarea cu specialişti, colaboratori şi furnizori în domeniu, primirea de oferte preferenţiale din partea sponsorilor şi partenerilor.

Informații suplimentare despre eveniment și organizatori sunt disponibile pe www.kefren.ro și www.euromaidec.ro.

Cea de-a doua ediție a Conferinței naționale a transportatorilor expres va pune accent pe schimbările legislative din spațiul intracomunitar, urmărind în același timp direcția începută în cadrul primei ediții, de a profesionaliza segmentul expres de mărfuri.

Ligia Oala

events@euromaidec.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.