CTE TRAILERS LANSEAZĂ SELECTRAILERS. Vehicule comerciale noi și rulate, online

Potrivit Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor (DRPCIV), înmatriculările de vehicule comerciale noi au înregistrat, în decembrie 2021, un volum de 2.253 de unități, cu 4,2% mai puțin față de aceeași perioadă a anului precedent. Cum tendința este ca o parte importantă a clienților să se orienteze către achiziția de autovehicule comerciale rulate, CTE Trailers vine în ajutorul industriei de logistică și transport, prin intermediul platformei de vânzare/cumpărare online www.selectrailers.com.

Construită de la zero de către firma CTE Trailers, platforma www.selectrailers.com reunește într-un singur loc toate brandurile comercializate sub sigla acestei companii, care, acum, sunt disponibile la un click distanță. SELECTrailers este prima platformă online destinată vânzării și cumpărării exclusiv online de autovehicule comerciale noi și rulate ofertate de către CTE Trailers și partenerii săi.
Prin intermediul platformei, produsele noi și rulate aflate în cele trei parcuri CTE localizate în Arad, Ciorogârla și Plovdiv, sau la diverși parteneri, vor putea fi selectate online”, spune Anca Gustil, Business Manager al departamentului Used Vehicles din cadrul CTE Trailers. „Prin acest proiect, ne dorim să minimizăm timpii de așteptare pentru clienții interesați de achiziția produselor noastre. Accesând platforma, clientul va avea acces imediat la stocul disponibil, nou sau rulat, existent atât în România, cât și Bulgaria, sau alte țări. Aici va regăsi absolut toate detaliile de care are nevoie și va beneficia de suport online din partea echipei noastre.
Obiectivul platformei este să faciliteze tranzacționarea de vehicule rulate diverse, de la semiremorci și remorci, până la capete tractor. Acestea sunt achiziționate de un grup de vânzători de încredere din întreaga lume și livrate către unul dintre parcurile companiei CTE Trailers. Apoi, experții din cadrul service-ului CTE evaluează atent vehiculele, iar apoi informațiile despre acestea sunt încărcate în sistemul electronic și preluate automat de către platforma SELECTrailers.

Astfel, se garantează oricărui client care achiziționează un vehicul prin intermediul www.selectrailers.com un nivel de uzură de maxim 50% a sistemului de frânare și a anvelopelor. Livrarea vehiculelor de la CTE Trailers către clientul final are loc într-un interval foarte scurt, de maximum două săptămâni.

„Beneficiile concrete ale cumpărătorilor, în această perioadă, sunt că își pot cumpăra imediat, cu ajutorul platformei online, sau direct din sediile noastre, vehicule second-hand verificate, bine întreținute, gata oricând să fie puse la treabă”, subliniază Anca Gustil.

Ce are de făcut clientul?

Odată ajuns pe platforma SELECTrailers, clientul are posibilitatea de a analiza stocul, după care poate selecta produsul de care este interesat, apoi apasă butonul „Solicită ofertă” din meniul principal și cererea lui ajunge imediat în toată rețeaua de vânzări a CTE Trailers, iar unul din reprezentanții companiei îl va contacta în cel mai scurt timp în vederea furnizării tuturor informațiilor.
De asemenea, dacă un client dorește să afle orice fel de detaliu despre produsele comercializate de CTE și nu dorește să aștepte să fie contactat, se poate conecta direct din platformă, prin chat, în timp real, cu unul dintre reprezentanții de vânzări ai companiei.

Nu numai cumpărare, ci și vânzare

Platforma SELECTrailers acoperă atât nevoile de cumpărare, cât și de vânzare, ale clienților săi. Astfel, CTE Trailers oferă clienților săi și oportunitatea de a vinde vehiculele de care nu mai au nevoie, la prețuri avantajoase. Atunci când aleg să vândă prin intermediul platformei SELECTrailer, aceștia nu trebuie să asigure starea vehiculului, pentru că întregul proces de evaluare tehnică este făcut de experții CTE Trailers, înainte de încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Anca Gustil, Business Manager Used Vehicles CTE Trailers:
Așteptările noastre sunt ca, în viitorul apropiat, această platformă să devină prima din România care vinde și cumpără exclusiv online semiremorci, capete tractor și alte autovehicule comerciale. Țelul este ca platforma să se transforme într-un hub unde clienții să-și poată promova, vinde și achiziționa singuri autovehiculele. Îmi doresc să minimizăm timpii de așteptare, atunci când un client este interesat să vândă sau să cumpere un produs, să creștem și să consolidăm încrederea clienților noștri, să transformăm această platformă într-un marketplace și, în cel mai scurt timp, să înființăm un departament de logistică care să poată livra produsele la ușa clientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.