Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozit?

Este o întrebare la care caută răspunsuri corecte mulți operatori logistici și pentru care au oferit soluții specialiștii din zona IT. Total Technologies a organizat, în colaborare cu ARILOG, o demonstrație practică, în depozitul epantofi, ale cărui operațiuni sunt gestionate de Quehenberger.

Evenimentul a adus în prim plan soluția Honeywell Voice și s-a desfășurat la sfârșitul lunii septembrie, reunind 50 de participanți, reprezentând companii care își desfășoară activitatea în retail, e-commerce, producție, distribuție.

Demonstrație live

Demonstrația a constat într-un proces standard de picking de câteva linii și produse. Practic, utilizatorul primește comanda prin cască, o execută și confirmă verbal. Totodată, în flux s-au inclus și câteva excepții (de exemplu, lipsă stoc, picking greșit), ceea ce a făcut posibilă observarea modului în care software-ul intervine în reducerea acestor erori.

Rezultate după implementare

Potrivit lui Cătălin Ivana, BDM & Coach, Total Technologies, în urma implementării soluției Honeywell Voice, într-un spațiu de lucru, în România, a fost obținută o creștere cu 33% a productivității pe linie, în comparație cu pickingul pe hârtie, în timp ce, vizavi de scanerele tradiționale, îmbunătățirea acestui indicator a fost de 21%. Erorile s-au redus cu 80%, iar eficiența, versus picking pe hârtie, a fost mai mare cu 14%.

Soluția devine cu atât mai interesantă, în contextul lipsei de stabilitate din zona de resurse umane și a iminentei schimbări de generații, în fluxul de muncă. „Tehnologia de voce adresează toate aceste provocări ale operațiunilor logistice prin simplitatea utilizării și timpul scurt de instruire”, a apreciat Miha Capuder, Solution Specialist Honeywell, precizând că soluția companiei, prezentată în cadrul evenimentului, este implementată în peste 60 de țări și disponibilă în peste 40 de limbi.

Total Technologies este partener Honeywell Voice, partener oficial Platinum Honeywell și singurul centru de service autorizat Honeywell din România. Compania a obținut titlul „Solution Partner of the Year” în cadrul Award Gala 2021 – „Partner Kickoff Event” by Honeywell.

Meda IORDAN

meda.iordan@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.