DEXION ROMÂNIA: Excelență în soluții de depozitare, pentru o lume în mișcare

Dexion România se află în fruntea furnizorilor globali de soluții de depozitare, reprezentând un nume de referință, în industrie. Facem parte din prestigioasa familie Gonvarri Material Handling, alături de alte companii notabile, precum Constructor, Kasten, Stålteknik, Lampe și Kaufman. În acest articol, veți descoperi mai multe despre Dexion România, misiunea noastră, portofoliul extins de produse și servicii, precum și despre angajamentul nostru de a furniza soluții de depozitare de înaltă calitate, în întreaga lume.

Misiunea noastră fundamentală este să susținem clienții în toate aspectele depozitării, de la proiectare și planificare, până la instalare și mentenanță. Credem că depozitarea eficientă este esențială pentru succesul oricărei afaceri, indiferent de industrie sau dimensiune. De aceea, ne asumăm responsabilitatea de a dezvolta soluții inovatoare, pentru a ajuta clienții să lucreze mai rapid, eficient și profitabil. Suntem ferm angajați pentru o producție sustenabilă, minimizarea impactului asupra mediului și a amprentei de carbon generate de activitățile noastre.

Sub umbrela Gonvarri Material Handling, suntem parte a unui grup de companii de top în industria depozitării, cu o prezență globală solidă.

Avem proiecte implementate pe toate continentele lumii, demonstrând abilitatea noastră de a face față celor mai complexe provocări. Indiferent dacă sunteți o corporație internațională sau o afacere locală în creștere, Dexion România vă poate furniza soluții personalizate pentru depozitul dumneavoastră.

Dexion are o istorie impresionantă, pornind de la fondarea sa de către Demetrius Comino, în 1947. Conceptul inovator „Dexion Slotted-Angle” a introdus sistemele de depozitare reglabile și a pus bazele pentru dezvoltarea ulterioară a sistemelor de rafturi pentru paleți și rafturi cu polițe. Astăzi, continuăm tradiția de excelență și inovație, oferind clienților noștri soluții de depozitare de ultimă generație.

Cu unități de producție în Germania, România, Finlanda, Suedia și Cehia, suntem capabili să oferim clienților noștri din întreaga lume soluții logistice personalizate.

De la rafturi pentru paleți, la sisteme de stocare complet automatizate, suntem pregătiți să vă ajutăm să exploatați la maximum spațiul disponibil în depozitul dumneavoastră. Cu peste 1.300 de angajați în Europa și o rețea extinsă de distribuție la nivel global, suntem prezenți în diverse regiuni ale lumii, inclusiv în Africa, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, America de Sud și Australia.

Dexion România

Dexion România oferă o gamă variată de produse și soluții pentru depozitare, adaptate pentru a satisface diversele nevoi ale clienților. De la rafturi pentru paleți și rafturi metalice cu polițe, până la echipamente automate de depozitare, avem o soluție de optimizare a spațiului de lucru pentru fiecare cerință. Produsele noastre acoperă o gamă largă de industrii, inclusiv auto, aviație, alimentar, farma și 3PL.

Pe lângă gama noastră variată de produse, oferim servicii complementare, pentru a vă ajuta să gestionați eficient depozitul. De la instalare, la inspecția rafturilor și cursuri de formare, suntem aici pentru a vă asigura că depozitul dumneavoastră funcționează în condiții optime.

Echipele noastre experimentate de profesioniști în vânzări și proiectare vă stau la dispoziție, pentru a vă oferi cunoștințe, orientare și asistență practică în configurarea și alegerea soluției de depozitare potrivite pentru afacerea dumneavoastră.

Dexion România (www.dexion.ro) este lider mondial în soluții de depozitare, oferind produse și servicii de înaltă calitate, la nivel global. Cu o istorie de inovație și o rețea extinsă, suntem pregătiți să vă ajutăm să obțineți cel mai bun potențial din depozitul dumneavoastră.  

Proiectare și dezvoltare de produse, în România

Înființată în 2006, printr-o investiție de 12 milioane de euro, fabrica din Râșnov (lângă Brașov) reprezintă, în prezent, un punct de referință în industria de depozitare, având o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro și peste 400 de angajați. Unitatea găzduiește departamente majore, inclusiv Centrul de Proiectare și Suport Tehnic Vânzări, Centrul de Dezvoltare Produse și Laboratorul de Testare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.