Hankook: Extindere pe segmentul OE

Hankook Tire își extinde portofoliul de produse pe segmentul de echipare originală (OE) pentru vehicule comerciale, oferind anvelope în șase variante de dimensiuni pentru unul dintre cele mai „titrate” camioane, și anume noul Mercedes-Benz Actros.

Prin începerea operațiunilor OE alături de unul dintre cele mai bine vândute modele de camioane de categoria grea din Europa, Hankook Tire își impune și mai mult marca pe o piață extrem de competitivă și își consolidează și mai mult relațiile de colaborare cu Daimler AG. Mai mult, Hankook Tire plănuiește să își extindă în continuare prezența pe segmentul de vehicule grele prin creșterea volumelor pentru mai multe dimensiuni de anvelope, în viitorul apropiat.

În conformitate cu termenii contractului OE recent încheiat, producătorul va furniza patru tipuri diferite de anvelope – AL10 și DL10 pentru transport de lungă distanță și AM06 și DM03 pentru transporturi on și off-road.

Performanță la drum lung

Anvelopa Hankook AL10 este proiectată să ofere utilizatorilor o durabilitate excelentă și să prevină uzura neuniformă, prin intermediului designului avansat al profilului. Maximizând manevrabilitatea și controlul, AL10 oferă o stabilitate îmbunătățită în viraje și va fi livrată în două dimensiuni – 295/80R22.5 și 385/55R22.5.

Hankook DL10 previne abraziunea neuniformă, menținând, în același timp, o performanță remarcabilă în conducere. DL10 oferă o longevitate crescută, precum și un nivel înalt de tracțiune și aderență. Modelul este disponibil în dimensiuni 295/80R22.5 și 315/70R22.5.

În conformitate cu normele EURO VI, cu respectarea cărora a fost proiectat noul Actros, elementele constitutive coezive și ecologice ale anvelopelor menționate reprezintă dotarea optimă pentru vehicul, prin kilometrajul lor înalt, eficiența lor energetică și rezistența redusă la rulare.

Munca grea devine ușoară

Anvelopele on- și off-road Hankook AM06 și Hankook DM03, disponibile exclusiv în dimensiunea 315/80R22.5, oferă o rezistență crescută, o viață mai lungă a profilului și tracțiune îmbunătățită, chiar și în cele mai grele condiții de utilizare și pe cele mai accidentate drumuri.

AM06 și DM03 se pot lăuda cu performanțe înalte, fiind rezistente la tăieturi și înțepături, datorită flancurilor dintr-un amestec special de cauciuc. Mai mult decât atât, anvelopele sunt echipate cu umeri mai groși, pentru a preveni avarierea flancurilor, iar construcția carcasei a fost optimizată computerizat pentru un grad mai mare de durabilitate.

Seung-Hwa Suh, vice-președinte și CEO al Hankook Tire:

„Investițiile noastre, cu accent pe inovație, în anvelope de înaltă calitate și-au demonstrat astăzi utilitatea o dată cu încheierea contractului de echipare originală cu Mercedes-Benz Trucks. Hankook Tire își va extinde și mai mult segmentul de anvelope premium în următorii ani, prin inventivitatea produselor pe care le dezvoltă.”

Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.