HANKOOK TH22 Anvelope regionale pentru semiremorcă

Modelul de anvelopă Hankook TH22 este destinat tuturor tipurilor de semiremorci utilizate pe trasee regionale.

Sunt mai multe aspecte pe care producătorul le-a avut în vedere pentru a crește productivitatea și rezistența acestei anvelope. Astfel, unghiurile canalelor sunt proiectate optim în zig zag pentru respingerea pietrelor și pentru a preveni crăpăturile, design-ul umerilor anvelopei este lat și solid, ceea ce duce la îmbunătățirea randamentului kilometric și previne separarea în centuri, iar centrul benzii de rulare fără canal oferă anvelopei performanțe excelente în rulare.

În momentul de față, aceasta este cea mai vândută anvelopă pentru Hankook. Calitatea excelentă a produsului asigură creșterea numărului de km parcurși cu aproximativ 10%, în raport cu modelul precedent.

TH22 reprezintă un exemplu pentru modul în care anvelopele Hankook încorporează tehnologia Kontrol.

Kontrol reprezintă filozofia Hankook în materie de tehnologii utilizate pentru realizarea anvelopelor și reflectă modalitatea în care anvelopa trebuie să controleze, în timpul rulării, interacțiunea dintre șofer, mașină și drum. Implementarea a fost realizată pentru a se asigura că anvelopele Hankook oferă cele mai bune beneficii și experiență de condus clienților, în materie de siguranță, confort, manevrabilitate, performanțe și protecția mediului.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.