STILL ROMANIA. Intralogistica dvs. este pasiunea noastră!

Portofoliul de produse STILL vă oferă soluția perfectă pentru toate provocările intralogistice. Combinați stivuitoarele noi și rulate din gama echipamentelor de manipulare a materialelor, împreună cu accesoriile corespunzătoare, cu soluțiile oferite de aplicațiile noastre avansate pentru automatizare, aplicații software, sisteme de rafturi și consultanță intralogistică eficientă.

Descoperiți cum puteți beneficia cunoștințele de specialitate ale tehnicienilor noștri pentru întreținere și reparații și cum puteți beneficia de contracte de service perfect adaptate. Între programele noastre de management al flotei și conceptele de finanțare și leasing concepute individual pentru companii, avem instrumentele pentru a rezolva simplu și eficient provocările dvs. de intralogistică.

Orice vreți să mutați, avem soluțiile ideale

Mai complex. Mai rapid. Valoare crescută. Și dvs. vă confruntați cu provocări de acest gen în fiecare zi, când vă luptați pentru a avea clienți mulțumiți?

  • Întârzieri de livrare din cauza creșterii numărului de comenzi?
  • Capacitățile de depozitare își ating limitele?
  • Angajații depozitului sunt expuși la stres fizic ridicat?
  • Procese ineficiente cauzate de erori, mers în gol și daune la transport?
  • Lipsă de personal calificat?

Indiferent în ce etapă a proiectului vă aflați, vom identifica doar combinația de soluții tehnice potrivită pentru intralogistica dvs.

Nu orice inovație tehnologică este fezabilă, din punct de vedere financiar, pentru fiecare sarcină. Vom fi partenerul dvs. și vă vom asigura că nu vă veți pierde în mijlocul gamei largi de oferte digitale disponibile ca parte a Industriei 4.0.

Din ziua în care a fost înființată compania, în 1920, un lucru a rămas la baza a tot ceea ce face STILL: dezvoltarea unei înțelegeri amănunțite a provocărilor clienților noștri. Rezultatul constă în soluții personalizate și produse foarte customizabile, care promit o potrivire perfectă pentru intralogistica oricărei companii.

Universul STILL este cu adevărat vast: începând de la cele mai simple transpalete manuale până la stivuitoare electrice cu baterii Li-Ion, stivuitoare reach-truck complet automatizate sau roboți mobili autonomi, sisteme de tractare, rafturi și proiectare a depozitului, toate acestea completate cu o gamă extinsă de accesorii și software pentru intralogistică, sisteme de creșterea siguranței în manipularea mărfurilor. Echipamentele oferite de STILL sunt personalizate la comandă, sau puteți oricând opta pentru un echipament second-hand, recondiționat la standarde de calitate STILL.

Indispensabil chiar și în era digitală: contactul personal

STILL oferă o rețea de service cuprinzătoare, peste 3.500 de tehnicieni de service în toată EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și o gamă largă de instrumente inteligente de service, inclusiv pentru întreținere predictivă și pentru gestionarea flotei independentă de echipament – dar contactul personal cu clientul rămâne esențial pentru satisfacția clientului pe termen lung. „Din anii de experiență, știm cât de important este pentru clienții noștri să aibă o persoană de contact care să poată fi contactată personal pentru toate întrebările referitoare la echipamente, întreținere, reparații și dezvoltări ulterioare ale flotei lor”, explică Frank Müller, brand manager STILL. „Dialogul continuu este, de asemenea, esențial, pentru a oferi clienților noștri consiliere competentă și pentru a dezvolta soluții adaptate exact nevoilor lor pentru provocările lor intralogistice individuale.”

Piesele originale STILL Original Parts® sunt proiectate la comandă pentru fiecare echipament și sunt supuse celor mai stricte inspecții de calitate. Drept urmare, acestea nu sunt doar extrem de robuste și, așadar, mai puțin susceptibile la uzură, ci – în mod indispensabil – garantează și funcționarea în siguranță a echipamentului dumneavoastră.

Închiriați, în loc să cumpărați 

Fie că e vorba de acoperirea vârfurilor de producție, de un eveniment special sau de înlocuirea echipamentelor defecte, există multe motive bune pentru a închiria un stivuitor sau un alt tip de echipament pentru deservirea depozitelor. Cu aproximativ 33.000 de echipamente de închiriat în toată Europa, peste 70 de tipuri diferite de utilaje și o gamă largă de accesorii și auxiliare opționale, STILL vă oferă soluția ideală pentru fiecare provocare.

Avantajele sunt clare: flexibilitate maximă și eficiența costurilor, disponibilitate optimă și cel mai bun service complet. Închirierea vă permite să utilizați resursele în mod responsabil, iar acest factor devine din ce în ce mai important pentru companii.

În fiecare zi dai totul pentru clienți. Angajamentul garantează succesul. Acesta este motivul pentru care procesele logistice interne trebuie să funcționeze. Fără probleme. Pur și simplu!

Lucrurile vor merge fără probleme cu noi, deoarece STILL deține echipamentele inteligente, serviciile și sistemele de rețea de care aveți nevoie. Sunt ușor de utilizat, sigure și vă oferă disponibilitate în orice moment – și, prin urmare, vă economisesc mult timp și bani.

Experții noștri știu ce va funcționa cel mai bine pentru dvs. Vorbesc pe limba dvs. Ei știu că lucrurile se schimbă mai repede decât oricând, în domeniul logisticii. Este motivul pentru care noi deja dezvoltăm astăzi soluțiile de care veți avea nevoie mâine. Și o facem în mod sustenabil. Cu asta ne ocupăm și o facem de mai bine de 100 de ani.

Avem multe de făcut.

Să trecem la treabă împreună, într-un mod inteligent!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.