Roadshow-ul DAF a vizitat zona Capitalei

La finalul lunii mai, pe data de 30, caravana DAF Roadshow 2019 a „descălecat” în Capitală, mai exact în imediata vecinătate a acesteia, la sediul DAF de pe Centura București.

Din cadrul programului pregătit de către organizatori, nu au lipsit sesiunile de ride & drive la volanul camioanelor DAF, disponibile în mai multe configurații, pentru toate categoriile de clienți:

  • DAF XF FT 530 D Super Space Cab, cu semiremorca Krone;

–          DAF XF FAR 450, cu suprastructură BDF;

–          DAF CF FAD 480 Day Cab, cu basculantă KH Kipper;

–          DAF CF FAN 340 Space Cab, cu suprastructură de expunere piese;

–          DAF LF FA 290, cu suprastructură Tal Techniek.

Printre altele, au putut fi testate și noile camioane Pure Excellence și cei ce au avut curiozitatea de a urca la volan s-au putut convinge „pe propria piele” de atuurile pe care le au noile XF și CF, vehicule distinse cu titlul de „International Truck of the Year 2018”.

Richard Zink, director de marketing și vânzări și membru în Consiliul de Administrație DAF Trucks: „Sunt deja zeci de ani de când construim camioane ce oferă cel mai bun confort pentru șofer de pe piață, fiind dotate cu o gamă largă de tehnologii, al căror scop este să ușureze viața șoferului pe traseu. Cu toate acestea, șoferul este cel care deblochează adevăratul potențial al unui camion. Prin urmare, lansăm o provocare tuturor șoferilor și îi invităm să-și demonstreze talentele deosebite la volanul camioanelor noastre excelente.”

Pentru cei interesați, la mijlocul zilei s-au ținut prezentări ale caracteristicile noilor modele DAF XF și CF, unde Bogdan Mercaș, trainer în cadrul EVW Holding România, a punctat avantajele majore ale noii game. Atuurile pe care se bazează noua generație de camioane DAF au fost prezentate, pe larg, într-un număr anterior al revistei Ziua Cargo, însă le reamintim, pe scurt:

  • 7% reducere a consumului de combustibil;
  • 100 de kilograme disponibile extra ca și încărcare utilă;
  • interval mare de revizie, de până la 200.000 km;
  • confort sporit;
  • siguranță crescută.

DAF Driver Challenge 2019

Concursul, aflat la prima ediție, este o competiție dedicată șoferilor, ce se va desfășura în 28 de țări. Pentru a putea lua parte la această provocare, șoferii interesați au trebuit să facă 3 pași. În primul rând, să se înscrie în concurs, trimițând o prezentare, în care s-a descris și a explicat de ce consideră că este un candidat vrednic de titlul „International DAF Driver Champion 2019”.

Șoferii s-au putut înscrie personal, dar și prin nominalizare de către angajatori, colegi sau chiar de dealerul DAF pe portalul drivers.daf.com. Țara noastră a avut înscriși 60 de participanți, din cele 5 locații vizitate de caravana DAF. Dedicația, talentul și pasiunea reprezintă elementele distinctive în obținerea locului I național, care aduce, implicit, calificarea mai departe.

Finala internațională

Doar cei mai buni dintre cei mai buni vor fi invitați să participe la concursul pe țară, care va avea loc în luna iunie, la Gilău, în județul Cluj. Campionul național din fiecare țară va merge mai departe și va participa la finala internațională, un eveniment susținut între 28 și 29 septembrie 2019, la poligonul de teste Goodyear din Luxemburg. Evenimentul a debutat în luna martie în țările balcanice și merge mai sus, în Europa, spre țările baltice.

Pentru DAF Roadshow 2019, „episodul” desfășurat la București a fost cel de-al cincilea din România, după vizitele la Arad (14 mai), Gilău (17 mai), Brașov (21 mai) și Suceava (23 mai), marcând ultima întâlnire cu potențialii clienți din țara noastră.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.