SEPTEMBRIE. BĂILE FELIX. Conferința Transportatorilor Express de Mărfuri din România

Piața transportului expres este în plină dezvoltare, apar noi posibilități, dar și provocări pe măsură. De la ultima ediție a conferinței (din anul 2019), au avut loc Brexit-ul, pandemia de COVID-19, a început un război în Europa, iar, acum, sunt evidente semnele unei recesiuni globale. Este timpul să trecem în revistă oportunitățile!

Conferința Națională a Transportatorilor Express de Mărfuri a ajuns la ediția cu numărul șase, fiind organizată de Kefren Expres, în parteneriat cu agenția Euromaidec. La fel ca în cadrul edițiilor anterioare, evenimentul își propune să abordeze cele mai noi provocări din piața transporturilor, de data aceasta fiind aduse în dezbatere subiecte inedite, de actualitate, precum contextul post-pandemic, adaptarea la creșterea istorică a prețurilor carburanților, efectele conflictului militar din Ucraina.

Participare internațională

Începând cu anul 2019, Conferința s-a bucurat de participarea unor firme de renume în transportul internațional. Anul acesta, vor fi prezente companii din țări precum Marea Britanie, Spania, Austria, ceea ce aduce un plus de valoare evenimentului. În acest cadru, transportatorii din România vor avea posibilitatea de a le cunoaște modelul de business și de a iniția relații comerciale cu aceste companii.

Flote importante

Un alt aspect important în cadrul celei de-a șasea ediții este participarea celor mai mari operatori de flote din România care în ultimii ani au realizat necesitatea de a se întruni sub egida acestui eveniment pentru a putea găsi soluții împreună, cu un impact mai mare în piață. Acesta este totodată un rezultat al focusului pe care organizatorii l-au pus, de-a lungul edițiilor anterioare, pe dialogul deschis între participanți și sesiunile de networking.

Public țintă

Publicul țintă al evenimentului, așa cum a fost gândit de la început, este reprezentat de transportatorii expres care se încadrează la 3,5 t MMTA dar și peste, tipologia acestui sector permițând deschiderea și posibilitatea de a integra mai multe feluri de transport în regim expres.

Parteneriate

În vara anului 2022, se poate constata o lipsă acută de disponibilități de transport față de anii precedenți și probleme de cashflow la multe firme mici, dar, totodată, situațiile de criză pot genera oportunități pentru noi parteneriate, dovadă fiind și faptul că firmele de transport din străinătate sunt prezente la Conferința Transportatorilor Express, pentru a fi mai aproape de partenerii din România și pentru o mai strânsă cooperare cu aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.