TIP TRAILER ROMANIA – Stabilitate și predictibilitate

Cei ce aleg să colaboreze cu TIP Trailer beneficiază de avantajele unei rețele pan-europene, având unități service în multe dintre țările în care operează, dar și de o serie de avantaje financiare.

Este important să poți încheia un contract global, unde să ai un tarif fix de manoperă, să poți cunoaște dinainte prețul pieselor și ce presupune, concret, respectiva intrare în service. La final de lună, se emite o singură factură, de către TIP Trailer Romania, către firma contractantă din România. Aceasta are un termen de plată de 30 de zile, ceea ce înseamnă că poți efectua reparația pe loc, chiar dacă șoferul nu are suma cash asupra sa, și nici nu i se cer anumite garanții.

Sistemul de lucru

Dacă este vorba de un contract simplu, de servisare, se întocmește un contract de adeziune și, în funcție de cum arată firma, la acel moment, din punct de vedere financiar, este stabilită o limită de credit. Atunci când acea limită este depășită, se pot solicita bilete la ordin. În situația unui contract de full-maintenance pentru o flotă, în care TIP Trailer are responsabilitatea pentru tot, este posibil să se solicite depozite, garanții, dar au fost destul de puține cazuri când s-a apelat la această măsură. Bonitatea companiei solicitante este, însă, evaluată, în astfel de cazuri. Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de bonitate impuse, pe baza unui contract simplu de servisare, clientul se poate bucura în continuare de avantajele TIP Trailer, precum prețul la manoperă, tratament de client VIP în toate service-urile partenere, dar toate bazate pe plata cu cardul. Clientela, în majoritate, optează pentru tipul de contract de adeziune când TIP Trailer se angajează să serviseze semiremorcile clientului în unitățile sale sau în cele partenere, pe baza informațiilor transmise către operatorii call-center-ului, deschis non-stop, pentru solicitări pe teritoriul Europei. În funcţie de problemele apărute în cazul capetelor tractor, acestea pot fi preluate în rețeaua TIP Trailer, sau clientul este îndrumat către unitatea service cea mai apropiată care-i poate rezolva problema. Există, inclusiv, posibilitatea să fie trimisă o unitate service mobilă, dacă vehiculul este nedeplasabil. Un element extrem de important este faptul că toată discuția are loc în limba română.

Dezvoltare estică

În concluzie, discutăm despre o rețea ce acoperă întreg continentul, cu timp scurt de intervenție și posibilitate de service mobil, stabilitate și predictibilitate în materie de prețuri. TIP Trailer este în plin proces de extindere, urmând să deschidă, anul acesta, o unitate service proprie în Franța (Nantes, unde se va putea face și servisare de camioane) și una în Polonia, iar planul continuă cu dezvoltarea acestor unități proprii în Europa de Est, cu Cehia și România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.