25 de ani Valtec

Odată cu sărbătorirea a 25 de ani de activitate, Valtec Premium Lubricants a adus câteva schimbări majore în vederea desfășurării unei activități mai bine structurate și cu un potențial mult mai mare de operare la nivel european.

În cadrul unui eveniment desfășurat pe 18 Septembrie 2021, Valtec a inaugurat deschiderea celui de-al doilea depozit, de aproximativ 3.000 mp, dotat cu un nou sistem de gestiune a mărfurilor pentru maximizarea eficienței operațiunilor sale. Astfel, acest depozit va deservi atât România cât și partenerii din regiunea Central și Est Europeană. Acest proces va face ca toate operațiunile logistice să fie mult mai rapide și mai eficace, în așa fel încât comenzile să fie procesate și livrate în cel mai scurt timp. Valtec dorește să continue să dezvolte o colaborare cât mai durabilă, transparentă și sustenabilă cu toți partenerii săi.

Pe lângă piața lubrifianților, compania își extinde activitatea către produsele consumabile și de igienă profesională, dar și a echipamentelor de protecție personală. Compania dispune de toate premisele necesare pentru a prelua, procesa și expedia comenzile la nivel local dar și european, în urma automatizării proceselor logistice și a adăugării spațiului de depozitare mult mai mare.

„Am ales să investim în dezvoltarea noastră, într-o perioadă dificilă economic pentru multă lume, însă, deși e aparent împotriva curentului, suntem convinși că am ales bine. Costurile sunt în general în creștere, iar calitatea serviciilor externalizate va scădea din cauza presiunii, însă noi ne bazăm exact pe valoarea adăugată a serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri – soluții personalizate, eficacitate, reacții rapide, calitate. Focusând pe acestea, avem rezultatele dorite. De exemplu, în felul acesta, anul 2021 a fost un an bun pentru noi, în care vom ajunge la peste 5 mil. de litri livrați, iar în următorii 2, ținta noastră este de 8 mil. de litri. Cu noile divizii de produse consumabile și de protecție personală, vom depăși în curând reperul de 15 mil Euro cifra de afaceri, iar la acest nivel este important pentru noi să avem toate resursele logistice pentru a ne menține și crește calitatea serviciilor. Mulțumesc echipei Valtec și partenerilor pentru acești 25 de ani memorabili!”, a declarat Ionuț Herzberg, director executiv Valtec.

În cadrul aceluiași eveniment Valtec a lansat și colaborarea cu echipa de raliu DTO Rally Team, care a reușit performanța de a deveni de două ori vice-campioni în Campionatul Național Român de Raliu, în ultimii 2 ani. În cadrul evenimentului de celebrare Valtec – 25 de ani, echipa DTO a fost prezentă cu 2 mașini de raliu.

Valtec Premium Lubricants este o companie care, de-a lungul timpului, a învățat ce înseamnă eficiența în logistica și aprovizionarea cu lubrifianți, dar și a relațiilor comerciale durabile și de lungă durată. A devenit un jucător regional în Europa Centrală și de Est datorită câtorva factori printre care se numără colaborarea cu producători de top și implicarea reală în parteneriatele de business, de peste 25 de ani. Este reprezentant oficial Repsol în 17 țări din CEE și Valvoline în România și Republica Moldova. Mai mult, și-a completat activitatea cu noi divizii – igienă profesională, propriul brand de lubrifianți, dar și gama de echipamente de protecție personală – pentru a oferi un serviciu complet.

Repsol este un lider global în industria petrolului și a gazelor. Este prezent în piață de 5 decenii și acoperă următoarele sectoare de activitate: explorare și producție, rafinare, distribuție și marketing, producție de energie și tranzacționare. Portofoliul Repsol conține produse și servicii premium pentru o varietate de industrii: auto, navală, aviatică, explorarea și producția petrolului.

DTO Rally Team – Echipa DTO a fost fondată în anul 2017. În ambii ani, 2019 – 2020, echipa a devenit vice campioană în Campionatul Național Român de Raliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.