CBRE, lider mondial în consultanţă imobiliară al 4-lea an consecutiv

Euromoney a desemnat CBRE Group, Inc (NYSE:CBG) drept prima companie de consultanţă imobiliară în topul global pe 2015, la Euromoney Real Estate Awards. CBRE a obţinut acest premiu 4 ani consecutivi şi de 8 ori in cei 11 ani de la lansarea competiției. De asemenea, la nivel global, CBRE ocupă cea mai înaltă poziție la categoriile Vânzări/Leasing și Evaluare.

Pe lângă premiile globale, CBRE a fost desemnată lider în Europa de Vest, America de Nord, America Latină şi Africa şi în 20 de ţări individuale.

Euromoney este o publicație financiară internaţională de top care derulează anual sondaje de opinie printre consultanți în imobiliare, dezvoltatori, manageri de investiţii, utilizatori finali şi bănci din întreaga lume cu scopul desemnării celui mai bun furnizor de servicii imobiliare. Profesionişti din peste 160 de ţări au participat la acest sondaj.

Bob Sulentic, President & Chief Executive Officer, CBRE, a comentat:

“Este o mare onoare sa fim recunoscuți constant, atât de către clienți, cât și de către colegii din industrie, pentru excelenţă în întreaga lume. Aceasta este o importantă motivație pentru a ne continua strategia de a investi în oameni, platformă şi tehnologie pentru a ne asigura că oferim consultanță de nivel mondial şi execuție cu avantaje distincte pentru clienți.”

Mai multe informaţii despre premiile 2015 Euromoney Real Estate, la www.euromoney.com.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 52.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 370 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume.

CBRE (www.cbre.com) ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investițiilor; si de cercetare si consultanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.