La un an de la alunecările de teren, CNADNR prelungeşte restricţiile pe DN 15 la Neaga

CNADNR informează că pe sectorul DN 15 cuprins între localităţile Reghin şi Topliţa, în zona poziţiei kilometrice 158+900, aflată pe raza comunei Neagra din jud. Mureş, a fost prelungită măsura de restricţionare temporară a circulaţiei rutiere, cu desfăşurarea traficului alternativ pe un singur sens de deplasare.

Această decizie a fost luată în vederea desfăşurării acţiunilor pentru degajarea suprafeţei carosabile de aluviunile şi bucăţile de stâncă aflate pe sectorul de drum naţional, care au apărut din cauza alunecării de teren produsă în data de 23.02.2015.

În vederea asigurării condiţiilor de securitate pentru participanţii la trafic, până la finalizarea măsurilor menţionate, va fi menţinută măsura de restricţionare a circulaţiei autovehiculelor agabaritice, fiind recomandată utilizarea următoarelor rute ocolitoare:

  • Reghin – DN 15A Sărăţel – DN 17 Vatra Dornei – DN 17B Poiana Largului;
  • Reghin – DN 15 Tg. Mureş – DN 13 Bălăuşeri – DN 13A Praid – DN 13B Gheogheni – DN 12 Topliţa – DN 15 Borsec, Poiana Largului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi i Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.