O singură ofertă pentru DN29D Botoșani-Ștefănești

O singură ofertă a fost depusă la licitația lansată de CNAIR pentru modernizarea DN29D Botoșani-Ștefănești, între km 3 – km 19 și km 22 – km 48. Este vorba despre asocierea Autotehnorom – OPR Asfalt – Obras ublicas y Regadios – Evalcons Tech.

Contractul are o valoare estimată de 208,5 milioane de lei, fără TVA, și o durată de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

“Prin modernizarea DN29D se urmărește stabilizarea elementelor drumului și înlăturarea pericolelor de alunecare; reducerea duratei de transport, creşterea siguranței și a confortului  în trafic între Municipiul Botoșani și localitățile tranzitate de acest drum; dezvoltarea zonelor aflate pe traseu; reducerea costurilor de întreţinere şi de reparaţie a vehiculelor; îmbunătățirea condițiilor de mediu și atragerea forței de muncă locale în perioada realizării lucrărilor”, transmite CNAIR.

Traseul DN29D începe în zona Municipiului Botoșani, la intersecția cu DN29 (km 3) și se încheie în Orașul Ștefănești (km 48), la intersecția cu DN24C.

 Drumul Național 29D traversează localitățile Stăuceni, Victoria, Drislea, Trușești, Gurada și Cucuteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.