Noul E-Transit Custom

Noul E-Transit Custom este succesorul complet electric al celui mai vândut furgon din Europa și oferă caracteristici fără compromis, o nouă experiență pentru client și asistență completă din partea Ford Pro.

Ecosistemul Ford Pro, alături de actualizările Ford Power-Up over-the-air și cea mai bună interacțiune în utilizarea zilnică din industrie vor crește exponențial productivitatea pentru micii întreprinzători.

Sistemul de propulsie electric de ultimă generație permite o autonomie de până la 380 km, încărcare rapidă la 125 kW, posibilitatea de remorcare de până la 2.000 kg, cea mai bună din segment și o sarcină utilă de până la 1.100 kg.

Proiectarea de la zero a lui E-Transit Custom a permis integrarea de soluții digitale pentru a sprijini livrarea multi-drop, accesul facil în cabină și la compartimentul de încărcare, precum și spațiul de lucru „Mobile Office”.

Ford Otosan va produce E-Transit Custom în Kocaeli, Turcia, în baza investiției în facilitățile de producție de 2 miliarde de dolari, producția fiind programată să înceapă în toamna anului 2023.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.