Noul VW Amarok sosește în 2022

Volkswagen Commercial Vehicles a dezvăluit cele mai recente schițe, unde este dezvăluit întregul exterior al noului pick-up premium, Amarok, și a anunțat că lansarea acestuia pe piața globală va avea loc în 2022.

Noul Amarok va fi lansat pe piața globală în 2022 cu o mulțime de funcții noi. Acestea includ numeroase sisteme de asistență pentru șofer care sunt noi în acest segment și vor face conducerea zilnică mult mai confortabilă pentru viitorii clienți Amarok. În plus, dezvoltarea complet nouă, cu numeroase funcții de confort, îi va oferi noului „lup” caracteristici off-road și mai bune decât generațiile anterioare, datorită gărzii la sol mai mare.

La fel de puternic ca întotdeauna: noul pick-up de la Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra se mândrește din nou cu un V6 TDI. Acest lucru nu va încânta doar fanii Amarok existenți, ci va câștiga public nou pentru pick-up premium. Întregul exterior al noului Amarok, sportiv, este acum și mai definit și promite multă putere de remorcare și cuplu. Iar caracterul premium al interiorului a fost, de asemenea, îmbunătățit.

Confortul, conceptul de operare, conectivitatea și atmosfera din interiorul complet nou arată că noul Amarok a ridicat standardul pentru pick-up-urile din segmentul global B, de o tonă, la un nou nivel.

„Subliniem designurile frontale diferite, expresive ale pick-up-ului nostru, cu o semnătură amarok carismatică, care se găsește și cu litere foarte mari pe cutia de marfă din spate și este purtată cu mândrie de Amarok”, spune Albert-Johann Kirzinger, șef de proiectare la Volkswagen Vehicule Comerciale. Inutil să spunem că un europalet se potrivește din nou între roți și, desigur, încărcăturile pot fi asigurate în siguranță. „Bara de stil ca extensie vizuală a cabinei duble din zona cargo oferă încă o dată caroseriei lui Amarok proporții dinamice, aerodinamice și foarte puternice”.

Exteriorul noului Amarok a crescut în lungime cu zece centimetri, până la 5,35 metri, iar caroseria sa va fi, de asemenea, mai lată decât versiunea actuală. Acest lucru se manifestă, de exemplu, în mai mult spațiu pentru picioare în al doilea rând.

Amarok de la Volkswagen Commercial Vehicles este în producție de serie din 2010. Numele său este derivat din limba inuiților nord-americani și înseamnă „lup”. Cea de-a doua generație care vine cu un motor diesel V6 ca standard a atras clienții de pe piețele Amarok din 2016. Peste 815.000 de vehicule au fost vândute în doisprezece ani. Dezvoltată de echipe din Australia și Europa, cea mai recentă versiune de pick-up premium va fi produsă în viitor la Silverton, Africa de Sud.

Volkswagen Vehicule Comerciale: transportăm succes, libertate și viitor

În calitate de producător de top de vehicule comerciale ușoare, marca Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) remodelează transportul de mărfuri, servicii și persoane într-un mod fundamental și de durată. În fiecare zi, vehicule Amarok funcționează ca ateliere mobile și aduc paramedici și personal de poliție oriunde este nevoie de ei. La fabricile din Hanovra (D), Poznań (PL), Września (PL) și Pacheco (ARG), aproximativ 24.000 de angajați produc liniile de modele Transporter, Caddy, Crafter și Amarok și, din 2022, vor produce ID-ul .BUZZ – versiunea complet electrică a emblematicului Bulli. În cadrul Grupului Volkswagen, VWCV este, de asemenea, marca principală pentru conducerea autonomă și pentru ofertele de mobilitate, cum ar fi Mobility-as-a-Service și Transport-as-a-Service – domenii în care VW dorește să modeleze viitorul mobilității.

În acest fel, brandul se asigură că va face față cerințelor din transportul „de mâine” cu toate cerințele sale pentru o mobilitate curată, inteligentă și durabilă. Acesta este ceea ce Volkswagen Commercial Vehicles reprezintă prin promisiunea de marcă: Transportăm succesul, libertatea și viitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.