Parteneriat UTA Edenred și Q8 pentru 80 de stații de alimentare, în Spania

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate
lider în Europa, a încheiat un parteneriat cu Kuwait Petroleum Spain, care presupune extinderea rețelei de puncte de acceptare cu cele 80 de stații de alimentare marca Q8 din Spania.

Foto (© Kuwait Petroleum International): Rețeaua de acceptare UTA cuprinde acum toate stațiile Q8 de pe teritoriul Spaniei.

Aceast parteneriat permite clienților locali și internaționali ai UTA să aibă acces la carburant, la diverse servicii, parcări și restaurante din stațiile Q8 atunci când se află în mișcare, a anunțat UTA.

Alfonso Díaz, country manager UTA Edenred Spania și Portugalia: „Odată cu adăugarea brandului internațional consacrat Q8, oferim clienților noștri acces la peste 5.200 puncte de acceptare multi-brand și multi-produs pe teritoriul Spaniei.”

Lukas Schneider, director comercial EMEA UTA Edenred: „Cu fiecare nou partener, ne consolidăm și mai mult oferta pentru clienți. Acordul cu Q8 extinde rețeaua deja extinsă pe care o deținem în Spania.”

Stefano La Camera, Coordonator Business Development Q8: „Le urăm clienților UTA bun venit în stațiile Q8. Preconizăm că acest parteneriat va stimula activitatea comercială și va spori vizibilitatea ambelor companii în sectorul european al mobilității.”

Despre UTA Edenred

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil și serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 83.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate.

UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2024” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.

Despre Edenred

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 60 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 1 milion de clienţi corporativi în 45 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 12.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi.
În 2023, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 41 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good si MSCI Europe.

Despre Kuwait Petroleum International – Red Q8

Încă din 1983, Kuwait Petroleum International, cunoscută ca marca Q8, activează în domeniul rafinăriilor și al producției de combustibil, de lubrifianți și de alte produse petroliere, în afara teritoriului Kuweitului. Principalele sale activități se concentrează în Europa și în Orientul Îndepărtat și variază, de la comercializarea și vânzarea de produse petroliere la cercetarea și rafinarea acestor produse.

Kuwait Petroleum International distribuie carburanții produși prin intermediul a peste 4.000 de benzinării de pe teritoriul Europei și efectuează vânzări directe de carburanți. În 1991, Kuwait Petroleum International a achiziționat o participație în Spania prin intermediul Kuwait Petroleum España, pentru a-și extinde linia de afaceri International Diesel Service (IDS), al cărei scop este de a furniza o rețea extinsă de benzinării pentru companiile de transport rutier naționale și internaționale. Din același an, în calitate de operator, Kuwait Petroleum España desfășoară activități și pe piața vânzărilor directe către revânzători și oferă aprovizionare directă benzinăriilor.

În plus față de acoperirea combustibilului direct și a pieței de vânzări pentru IDS prin rețeaua proprie de benzinării, Kuwait Petroleum International Lubricants, sub marca Q8Oils, derulează operațiuni în Spania încă din anul 2000, oferind o gamă extinsă
de produse de înaltă calitate pentru a satisface nevoile clienților săi dintr-o gamă largă de sectoare de piață. În 2012, Kuwait Petroleum International a început să opereze și pe piața de aprovizionare a companiilor aeriene din Spania, prin intermediul Q8 Aviation, ramura sa internațională dedicată pieței de aprovizionare cu combustibil pentru aeronave, sporind astfel prezența și serviciile mărcii Q8 în Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.