UTA și The ai Corporation, asociere pentru combaterea fraudelor cu cardurile de combustibil

UTA, unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de combustibil și servicii în Europa, ce aparține de compania Edenred, s-a asociat cu The ai Corporation (ai), expert în prevenirea fraudelor și în soluții de plată.

Acest nou parteneriat se bazează pe dezvoltarea unei soluții suplimentare pentru clienții UTA împotriva amenințărilor globale tot mai numeroase privind fraudele apărute la nivelul cardurilor de combustibil. Serviciile ai Corporation vor completa gama de măsuri de securitate UTA și activitățile echipei interne UTA de detectare a fraudei, se arată într-un comunicat de presă.

Serviciul aiFraud Managed este dotat cu un nou sistem de inteligență artificială și combină cele mai noi și avansate soluții tehnologice cu cea mai bună expertiză analitică a fraudelor din piață, menită să prevină cele mai recente tendințe globale de fraudă. În prezent, acest serviciu oferă asistență directă pentru mai mult de 200.000 de puncte de vânzare de carburanți din Europa, America de Nord, Asia de Est, Africa de Sud și gestionează peste 500 de milioane de tranzacții pe an realizate cu carduri de combustibil.

 „Vrem să oferim clienților noștri cea mai bună securitate posibilă pentru cardurile și tranzacțiile lor. Având în vedere riscul în continuă creștere privind fraudele cu cardurile de combustibil și metodele de fraudăcomplexe și inovatoare din punct de vedere tehnic, ne adaptăm continuu sistemele și procesele pentru prevenirea și detectarea acestora. Cooperarea cu ai și introducerea detectării automatizate a fraudelor bazate pe algoritmi și pe inteligența artificială duc standardele de securitate UTA la un nou nivel.”, a declarat Carsten Bettermann, CEO UTA.

„Suntem încântați să colaborăm cu UTA pentru că astfel putem adăuga expertiza noastră la practicile UTA deja existente de combatere a fraudei la nivelul portofoliului de carduri de combustibil. Serviciul nostru de gestionare aiFraud va oferi companiei UTA acces la cele mai noi tehnologii, inclusiv la inteligența artificială și învățarea automată ai (AutoPilotML) și la echipa noastră de experți în carduri de combustibil. Suntem încântați de acest nou parteneriat și ne angajăm să avem o relație profesională fructuoasă.”, a afirmat Mark Goldspink, CEO ai.

Despre UTA

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 68.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus,
În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.