Utilitare din Bulgaria

Sevic V500e este o mică utilitară foarte flexibilă în utilizare. Mai mult de zece opțiuni de configuare și transport, precum și posibilități de încărcare individuale aproape infinite, care pot fi schimbate în câteva minute datorită sistemului patentat Cargo Swap. Sevic produce modelul V500e în uzina europeană a partenerului său Milara International Ltd, din Plovdiv.

Bulgarii sunt de mult timp mari specialiști în electrocare

Procedura de omologare a fost efectuată în Germania, TÜV NORD parcurgând zeci de teste, inclusiv la sistemul de frânare, siguranța ocupanților, structura vehiculului și trenul de rulare. În prezent, este înființată o flotă pilot pentru teste cu serviciile internaționale de livrare de colete, companiile poștale naționale, serviciile de livrare pe ultimul kilometru și companiile de top de management al clădirilor – de exemplu în Italia, Polonia, Germania și Grecia.

Sevic a obținut, de asemenea, conformitatea producției, ceea ce asigură că V500e poate fi produs în serie cu o calitate constantă, în conformitate cu aprobarea de tip. Sevic va începe livrările către clienți și dealeri încă din martie 2023.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.