20 de ani de parteneriat Elmas-Linde Material Handling în România. Galerie foto

Evenimentul desfășurat în 16 iunie la sediul central Elmas a marcat împlinirea a 20 de ani de parteneriat de succes cu producătorul german de renume Linde Material Handling.

In urma semnarii acordului de dealer autorizat Linde in anul 1996, compania Elmas a dezvoltat continuu linia de business stivuitoare Linde si a ajuns astazi sa ofere prin intermediul departamentelor de profesionisti din sectoarele de vanzari, inchirieri si service, un pachet complet de produse si servicii premium, dedicate cerintelor din piata.

Cu ocazia evenimentului s-a inaugurat la Brasov si propia linie de upcycling stivuitoare, in urma unei investitii de 700.000 de euro, fiind create zece noi locuri de munca.

Conceptul inovativ de upcycling stivuitoare este introdus in premiera in piata industriala din Romania, si are la baza reintroducerea in circuitul economic in urma reconditionarii, reciclarii, testarii si verificarilor tehnice efectuate a echipamentelor considerate deseu, fapt ce conduce la obtinerea unui produs la fel de fiabil si performant cu unul nou.

Acest proces de upcycling conduce la o economie de resurse si materii prime avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Prin deschiderea noii linii de upcycling stivuitoare, Elmas isi largeste gama de produse din domeniul instalatiilor de ridicat, oferind accesul la echipamente si servicii de calitate.

Compania Elmas formata din 4 linii de business (stivuitoare, macarale industriale/structurimetalice, ascensoare/sisteme de parcare si utilaje forestiere) are in componenta 320 de angajati si a fost infiintata in 1990, avand capital 100% romanesc.

Activitatea principala a companiei este fabricarea echipamentelor de ridicat si manipulat.

Sediul central al societatii este in Brasov, spatiile de productie, depozitare, reparaţii, laborator si cel administrativ intinzandu-se pe o suprafata de 70.000 de metri patrati.

O gama importanta din produsele comercializate sunt disponibile si online in platforma proprie de ecommerce – 1234.ro.

elmas 1

elmas 7

elmas 5

elmas

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.