VIDEO! ALD Automotive a reuşit să reducă daunele conducătorilor auto cu 25%, prin programul de condus defensiv Through Defensive Driving

În doi ani de când ALD Automotive a lansat Programul de condus defensiv (www.ald-condusdefensiv.ro/), utilizatorii flotei sale de autovehicule au redus numărul de daune cu 25% ca urmare a participării la cursuri. Programul este organizat în parteneriat cu Titi Aur şi a fost urmat de aproape 750 de conducători ai autovehiculelor ALD Automotive, se arată încomunicatul companiei remis redacţiei.

În urma evaluării daunelor produse înainte şi după ce conducătorii auto au participat la program, rezultatele au mai arătat că 40% dintre şoferi au redus numărul de accidente, ceea ce indică un progres în stilul lor de condus. Pentru mai multă acurateţe, analiza a luat în considerare daunele declarate ca fiind cauzate din vina şoferilor. Valoarea totală a acestor daune a fost diminuată cu 9% după participarea la cursuri.

“Administrarea unei flote de peste 7 000 de autovehicule implică şi o componentă semnificativă de responsabilitate socială faţă de utilizatorii noştri. Siguranţa rutieră este un subiect comun în prezent, atât pentru companii cât şi pentru persoane, avand în vedere riscurile şi victimele pe care le implică zilnic. Credem cu tărie că unul dintre mijloacele necesare pentru creşterea siguranţei rutiere este însuşirea unei mentalităţi unde a conduce în siguranţă înseamnă a conştientiza responsabilitatea pe care o avem faţă de pasagerii din maşină şi ceilalţi participanţi la trafic de fiecare dată când ne aflăm la volan. Suntem foarte mulţumiţi de obţinerea acestor rezultate după doar doi ani şi încurajăm cu tărie utilizatorii flotei noastre şi şoferii în general să înveţe şi să aplice tehnicile de condus defensiv, care treptat pot contribui la crearea unor drumuri mai sigure pentru noi toţi”, a afirmat Shane Dowling (foto), Director General ALD Automotive.

Pe parcursul programului participanţii sunt învăţaţi, prin utilizarea unor instrumente de pregătire unice, cum să-şi îmbunătăţească abilităţile de condus prin însuşirea de tehnici de condus preventiv şi de control a maşinii în situaţii imprevizibile din trafic, prin testarea unor simulatoare auto speciale.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=3KmFGWv6kTQ

Prin intermediul parteneriatului semnat cu Titi Aur, ALD Automotive oferă un program de condus defensiv complet şi puternic specializat, care evidenţiază grija companiei faţă de cei 255 de clienţi ai săi.

ALD Automotive

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat pentru clienţii săi în septembrie 2011 Programul de condus defensiv în parteneriat cu Şcoala de conducere defensivă Titi Aur. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Société Générale

Société Générale este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cu mai mult de 154 000 de colaboratori care lucrează în 76 de ţări îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate:

  • Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;
  • Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;
  • Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale (www.societegenerale.com) este inclusă în componenţa indicilor de dezvoltare durabilă FSE4Good şi ASPI.

ALD Automotive (www.aldautomotive.com)

ALD Automotive este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa:

  • operează în 37 de ţări
  • are 4 300 de angajaţi
  • administrează peste 979 000 de autovehicule (iunie 2013)

Combinând profesionalismul şi calitatea serviciilor, ALD Automotive oferă companiilor soluţii integrate cu valoare adaugată atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.