Alunecări de teren: DN67 fisurat de la km 160, DN2N rupt la km 46 şi interzis vehiculelor de 7,5 t

Circulaţia auto se desfăşoară îngreunat pe DN 67 în zona km 160, sensul de deplasare Horezu – Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bărbătești, din cauza unor alunecări de teren care au fisurat îmbrăcămintea asfaltic-bituminoasă a carosabilului, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Suprafața de carosabil afectată are lungimea de aproximativ 10 – 15 metri iar circulația auto se desfășoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri de deplasare, locul producerii evenimentului fiind semnalizat corespunzător.

Totodată, traficul rutier a fost reluat parţial pe DN2N între localitățile Jitia de Jos și Vintileasca (jud. Vrancea), afectat şi el de inundații şi de alunecări de teren ce rupt carosabilul și au distrus platforma drumului la km 46,8.

Începând cu ora 18.15 este permisă circulația pe un singur fir, alternativ, în ambele direcții de deplasare, numai a autovehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Conducătorii auto trebuie să ruleze cu prudenţă sporită, să reducă viteza de deplasare și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor care intervin la locul producerii evenimentului, precum și semnalizarea rutieră temporară instituită în zona respectivă. (M.S.)

Sursă foto: PUTEREA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.