Berceanu se retrage discret

Senatorul PDL Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, a demisionat din functia de presedinte al PDL Dolj, iar europarlamentarul Marian Jean Marinescu a devenit presedintele interimar al organizatiei. Anuntul a fost facut, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de Marinescu, cel care pana acum a detinut functia de prim-vicepresedinte al PDL Dolj. Berceanu anunta inca din 3 aprilie ca nu va mai candida la urmatoarele alegeri parlamentare, intrucat ii sunt suficienti 23 de ani in Parlament. El sustinea ca are de gand sa se retraga din politica la varf, iar pana la sfarsitul acestui an va renunta la functia de presedinte al PDL Dolj, insa nu are de gand sa plece din Partidul Democrat Liberal nici ca independent si nici la alt partid. Totusi, el a a ramas la sefia organizatiei la alegerile locale, cand PDL a pierdut si primarul Craiovei, si sefia CJ Dolj. Nu a renuntat la functie dupa alegeri, dar nici nu a candidat la vreun post la sefia PDL de la centru.

“In ultimul Colegiu Director al PDL care a avut loc luni, Radu Berceanu a anuntat ca se retrage din functia de presedinte al PDL Dolj si am fost desemnat eu presedinte interimar sa conduc organizatia pana la viitorul Consiliul de Coordonare Judetean cand vor avea loc alegeri’, a declarat Marinescu.

El a explicat ca, potrivit statutului partidului, in momentul in care presedintele organizatiei judetene se retrage, automat unul dintre prim-vicepresedinti devine presedinte interimar.

PDL Dolj are doi prim-vicepresedinti,dar cum deputatul Constantin Dascalu nu a dorit sa fie presedinte interimar, a fost desemnat Marinescu.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.