Blaga isi vede visul implinit

Vasile Blaga ramane singurul candidat la sefia PDL – deci castigator -, el depunandu-si candidatura joi seara, cu o jumatate de ora inainte de expirarea termenului. Grupul Macovei – Preda – Voinescu – Paleologu a renuntat sa mai depuna motiunea anuntata pentru sefia PDL, argumentand ca au constatat ca este compatibila cu documentul lui Blaga. Recunoscuti drept “reprezentantii intelectualiilor”, ei vor fi invitatii sa candideze pentru functii in Biroul Politic al partidului. Astfel, toate scenariile au fost sterse, inclusiv cel cu MRU, ramanand in picioare optiunea initiala

Toata lumea admis ca “nu este momentul crearii unor tensiuni interne inaintea alegerilor generale” si ca “energia trebuie folosita pentru campania electorala si pentru oprirea socialismului anacronic si abuziv practicat de USL”.

Astfel, Vasile Blaga a reusit sa obtina sustinerea a 41 de lideri de organizatii PDL. Printre semnatarii motiunii sale numita “Partidul Democrat Liberal – Pentru o societate dreapta” se numara lideri ca George Scripcaru, Dorin Florea, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Gheorghe Stefan si Mihai Stanisoara.

Blaga a declarat la conferinta de presa ca si-ar dori ca Monica Macovei si Cristian Preda sa faca parte din conducerea ,,la varf” a PDL, iar Gheorghe Flutur sa devina secretarul general al PDL. Totodata, el a anuntat ca a avut discutii cu Mihai-Razvan Ungureanu si ca acesta poate sa fie un partener pentru PDL. “Am discutat des cu Mihai-Razvan Ungureanu si nu intamplator am pus accentul pe coagularea fortelor de centru-dreapta, pentru ca cred ca domnia sa ne poate fi partener si sunt convins ca va fi”, a precizat democrat-liberalul.

La depunerea candidaturii, Blaga a fost insotit de sustinatori ca Gheorghe Flutur, Mihai Stanisoara, Sulfina Barbu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Radu F Alexandru, Cristian Poteras, Radu Berceanu, Costica Canacheu si Silviu Prigoana. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.