Bridgestone și Aston Martin au testat noul model Aston Martin DB11

În perioada 23-29 aprilie, Bridgestone și Aston Martin au invitat aproximativ 20 de jurnaliști din 11 țări la Bridgestone Proving Ground din Roma pentru primul eveniment de lansare al modelului DB11 de când acesta a fost prezentat la Salonul Auto Internațional de la Geneva.

Pe 23 și 24 aprilie a avut loc sesiunea de fotografiere generală. Din 25 până pe 29 aprilie jurnaliștii selectați au fost invitați să își programeze sesiuni de testare ale automobilelor, testând în principal noul model DB11 la viteze mari și pe suprafețe umede.

Anvelope premium pentru un automobil premium

Aston Martin își dorește să construiască cel mai puternic, eficient și dinamic model DB din istoria Aston Martin, iar decizia de a echipa noul model cu anvelope Bridgestone a fost firească pentru a găsi același standard premium ca al noului DB11: realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, anvelopele Bridgestone pot suporta cele mai solicitante accelerări și viteze ridicate.

Potenza S007 este o anvelopă de vară premium concepută pentru automobilele sport de înaltă performanță. Lățimea profilului din zona exterioară și construcția carcasei sunt proiectate pentru a asigura aderență maximă atunci când se execută curbe la viteze mari, în timp ce modelul inovator al benzii de rulare și blocurile profilului oferă un control al direcției remarcabil.

Blizzak LM001 este o anvelopă pentru automobilele sport care se confruntă cu condiții de iarnă. Rigiditatea profilului cu caneluri 3D, combinate cu canale înclinate cu volum ridicat, creează o tracțiune excelentă pe zăpadă. De asemenea, fiind proiectată cu polimeri NanoPro-Tech, un compus mai flexibil pe timp de vreme rece, această anvelopă menține aderența optimă la temperaturi scăzute.

Potenza S007 și Blizzak LM001 permit șoferilor să se bucure de o experiență de curse cu DB11 pe tot parcursul anului.

© Max Earey - Aston Martin DB 11 Bridgestone Italy (5)

Experiența Bridgestone DriveGuard

În plus, șoferii care au testat modelul DB11 au avut posibilitatea de a testa și cel mai recent produs, Bridgestone DriveGuard. Aceasta este o anvelopă pentru autoturisme care le permite șoferilor să își continue drumul pentru 80 de km cu o viteză de 80 km/h după producerea unei pene.

Un parteneriat premium

Parteneriatul dintre cele două branduri de înaltă performanță a început în 1994, când Aston Martin a lansat modelul DB7 cu anvelope Bridgestone Potenza S-01 Expedia. Colaborarea a continuat prin introducerea în 2003 a modelului DB9, echipat cu anvelope Potenza RE-050A. Iar în prezent, pentru Bridgestone a fost o onoare când Aston Martin l-a selectat ca partener oficial al proiectului de dezvoltare și lansare a modelului DB11.

Rome Proving Ground

Toate sesiunile de testare au avut loc la Bridgestone Proving Ground. Localizat la 30 de km sud de Roma, lângă Technical Center Europe al Bridgestone (TCE), European Proving Ground a fost inaugurat în iunie 2004. Întins pe un total de 144 de hectare și înconjurat de un circuit oval de 4km, această facilitate oferă Bridgestone cel mai modern complex pentru testarea anvelopelor în condiții optime pe tot parcursul anului.

anvelopa bridgestone S007x_

Bridgestone Italia Sales S.r.l. este sediul de coordonare a Bridgestone Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone. Regiunea Sud cuprinde alte 13 ţări în afară de Italia: Albania, Bosnia – Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Kossovo, Macedonia, Malta, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, având 200 de angajaţi. În Europa, Bridgestone are 13.000 de angajaţi şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare şi 8 fabrici.Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Multe informaţii despre Bridgestone Europe, la www.bridgestone.ro, www.bridgestonenewsroom.eu sau pe Facebook şi Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.