Campanie de promovare a plăților prin ghișeul.ro

Primăria Sectorului 3 al Capitalei, prin Direcția de Impozite și Taxe Locale, desfășoară, de la 1 august până pe 31 decembrie, o amplă campanie de promovare a plăților prin www.ghiseul.ro. Sub sloganul Activează-ți contul pe ghișeul.ro și ai numai de câștigat”, autoritatea locală, cu sprijinul Visa Europe și Banca Transilvania, susține înrolarea în sistemul național care permite plata electronică a impozitelor și taxelor locale.

Plata cu cardul  prin www.ghiseul.ro are următoarele avantaje:

– Confort, rapiditate și independență geografică și temporală (posibilitatea achitării impozitelor şi taxelor locale oricând și oriunde).

– Posibilitatea plății impozitelor și taxelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia se afla situată proprietatea.

– Site securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

– Evitarea aglomerației la ghișeele instituției.

– Ecomomisirea de timp, ca urmare a  faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor și taxelor locale.

– Modalitate facilă de eliberare a credențialului, aceasta realizându-se în momentul prezentării contribuabilului la sediul DITL Sector 3.

– Comision zero pentru tranzacțiile efectuate, acesta fiind suportat de către DITL Sector 3.

Campania se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, care își ridică datele de acces (utilizator și parolă) pentru www.ghiseul.ro de la sediile DITLSector 3, pe care le utilizează pentru a intra pe site și a-și schimba parola în perioada campaniei.

În cadrul campaniei se vor acorda 6 premii: 5 telefoane Samsung Galaxy S4 mini – câte unul în primele 5 luni – și o tabletă Samsung, reprezentând premiul cel mare, informează Primăria Sectorului 3.

Magda SEVERIN 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.