CBRE adaugă Felicia Shopping Center din Iași în portofoliul de property management

CBRE anunță preluarea Felicia Shopping Center din Iași în portofoliul de property management al companiei. Începand cu această lună, galeria comercială Felicia este operată de echipa CBRE care administrează integral activitățile centrului comercial. Felicia Shopping Center a fost deschis în octombrie 2007 în Iași și are 29.000 mp închiriabili.

Branduri de succes opereaza in centrul comercial Felicia; printre acestea, Marks& Spencer, Sephora, Deichmann, Orsay, Nissa, Intersport, Media Galaxy, Takko, Pepco si DM Drogherie, iar noi branduri puternice vor fi anuntate in curand in mixul de chiriasi al Felicia Shopping Center.

“Suntem mandri de noul nostru mandat. Echipa centrala de property management va lucra alaturi de colegii de la Iasi pentru a obtine rezultate consolidate in materie de trafic si vanzari. Suntem fericiti sa adaugam Iasiul pe harta birourilor CBRE din Romania, alaturi de Bucuresti si Timisoara”, declara Luiza Moraru, Head of Retail&Asset Services, CBRE Romania.

CBRE este specializata in furnizarea cu succes a serviciilor de property management pentru marii proprietari de centre comerciale si imobile de birouri si mai opereaza contracte de administrare pentru Sun Plaza si Sun Offices. CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata recent la Varsovia “Property Management Company of the Year” la CEEQA (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare 2.466.6670 mp de spatii comerciale in 257 de proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

Felicia Shopping Center este detinut in coproprietate de CBRE Global Investors si Carrefour Romania SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.