CDI Transport investește 30.000 euro în modernizarea Autogării Ritmului din București

cdi-transportCompania de transport persoane CDI Transport anunță renovarea și modernizarea autogării din strada Ritmului nr. 35 din București. Valoarea proiectului se ridica la 30.000 euro și, mai mult, compania a investit peste 50.000 euro în ultimii 2 ani în dezvoltarea unui sistem IT de ticketing pentru vânzarea de bilete și carduri de călătorie, facilitând o experiență plăcută și modernă pentru clienții săi.

„Implementarea sistemului de Smart-Ticketing si in special sistemul de carduri de abonament consta in modernizarea softului de vanzare si rezervare a biletelor pentru clientii nostri, dar si in transparentizarea sistemului de masurare a performantei prin indicatori precum “Incasare medie lunara pe sofer” sau “Grad de ocupare mediu lunar”, mentioneaza, Adrian Ghisa, Director General CDI Transport.

In plus, pentru a spori confortul clientilor sai, autogara este deschisa non-stop, iar departamentul de call-center ofera informatii publicului din toata tara indiferent de ora, programul fiind 24/7. Situata in sectorul 2 al capitalei, autogara reprezinta statia de pornire catre destinatiile de calatorie oferite de compania CDI, fie ca este vorba de rute interne, internationale (Italia) sau transfer catre/de la aeroportul Henri Coanda (Otopeni).

„La nivel national, compania CDI detine in prezent o retea de 15 agentii pentru a fi cat mai aproape de clientii sai. Suntem prezenti in principalele orase ale tarii: Pitesti, Slatina, Craiova, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Brasov, Targu-Mures, Tulcea, Bacau, Piatra-Neamt sau Bistrita”, mentioneaza Sabrina Craciun, Director de Vanzari CDI Transport.

IMG_6638

„De 20 de ani te transportam in siguranta” este motto-ul companiei de transport care anual transporta peste 1,5 milioane de persoane si parcurge peste 22,7 milioane de km. Printre cele mai solicitate rute, cu frecventa zilnica se afla: Bucuresti, Brasov si Valea Prahovei, Bistrita, Braila, Macin, Tulcea, Focsani, Bacau, Piatra-Neamt, Pitesti, Slatina, Craiova, Sighisoara, Targu-Mures, Ramnicu Valcea, Horezu, Tg Jiu si Zimnicea. De asemenea, compania ofera servicii de transport catre o ruta externa, Italia. Pe de alta parte, clientii CDI beneficiaza si de transfer gratuit de la sau la aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

IMG_6680

CDI se numara printre cele mai mari companii de transport de persoane din Romania, acoperind, in prezent, cele mai importante trasee interjudetene si urbane pe rute cu plecare din Bucuresti, Brasov, Craiova,Targu Mures, Targu Jiu, Piatra Neamt, Tulcea si Bistrita.

IMG_6934

Despre CDI

Compania de transport persoane CDI, infiintata in 1996, are o flota de peste 300 de autovehicule, majoritatea apartinand marcilor Mercedes Benz Sprinter 413 CDI, Mercedes Benz “Cibro”, Mercedes Benz INTURO, Mercedes Benz TURISIMO. Diversificarea serviciilor nu s-a oprit aici. In prezent, CDI detine o scoala de soferi si tractari auto, servicii de inchirieri auto pentru transport ocazional de persoane sau transportul angajatilor, transfer aeroport sau statie ITP. CDI transporta anual peste 1,5 milioane de persoane si parcurge peste 22,7 milioane kilometri.

Mai multe detalii: https://cditransport.ro/ sau https://www.facebook.com/www.cdy.ro/

 IMG_6912

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.