CEO nou la UTA

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) a anunțat numirea lui Carsten Bettermann în calitate de CEO. Acesta îi succede lui Volker Huber, care își încheie mandatul de 4 ani la șefia UTA și va prelua o nouă poziție în grupul Edenred.

 

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

Carsten Bettermann

Carsten Bettermann este un executiv experimentat, absolvent al Universității Tehnice din Berlin și al Universității din Vermont. Și-a început cariera la McKinsey & Company în Germania. Înainte de a se alătura companiei UTA, a deținut poziții de top management la LSG Sky Chefs și CWS Boco International în Germania, Elveția și SUA.

Sub conducerea lui Volker Huber, UTA s-a dezvoltat puternic și a finalizat un proces complet de transformare, care a vizat îmbunătățirea ofertei comerciale și a serviciilor pentru clienți.

UTA s-a extins cu succes pe noi piețe, în special în Europa Centrală și de Est, a lansat o serie de soluții inovative, cum ar fi UTA One®, dispozitivul său interoperabil pentru plata taxelor de drum în Europa, și a făcut o serie de achiziții strategice, de exemplu portofoliul comercial al companiei Road Account.

“Suntem încântați să ii spunem bun venit la UTA și Edenred lui Carsten Bettermann. Experiența sa puternică și diversă în management va fi un atu cheie pentru dezvoltarea continuă și transformarea UTA. Îi mulțumim lui Volker Huber pentru munca și rezultatele excelente din ultimii patru ani”, spune Antoine Dumurgier, COO Fleet & Mobility Solutions la Edenred și membru al consiliului director al UTA.

Despre UTA (UNION TANK Eckstein) 

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii cardurilor de combustibil si servicii din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a  alimenta cu combustibil, fără numerar, la un număr de peste 62.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii cum ar fi decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare, precum și returnarea TVA și a accizelor la carburanți. 

Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, are ca acționar majoritar Edenred SA (83%). Edenred, lider mondial în solutii de plată pentru lumea muncii, conectează 830.000 de clienți corporații, 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1.7 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări. Datorită platformei sale globale de tehnologie, Grupul a gestionat 2,5 miliarde de tranzacții în 2018, realizate în principal prin intermediul aplicațiilor mobile, platformelor online și cardurilor, reprezentând peste 28 de miliarde de euro în volum de afaceri. Familia Eckstein deține 17% dintre actiunile UTA. În 2019, UTA a câștigat premiul prestigios acordat de revista de specialitate VerkehrsRundschau în categoria „Carduri de alimentare” pentru a cincea oară ; premiul este acordat o dată la doi ani pe baza unui studiu de piață independent al institutului de cercetare a pieței Kleffmann.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.