Comma extinde gama de uleiuri X-Flow

Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de maşină şi substanţe chimice pentru întreţinerea autovehiculelor şi a vehiculelor comerciale, şi-a extins gama X-Flow cu 44 de noi numere de produse, ca răspuns la cererea pentru uleiuri specifice pentru anumite tipuri şi modele de vehicule. În varianta extinsă, gama X-Flow de la Comma include 11 formule, dintre care 7 sunt complet sintetice, 2 semisintetice şi 2 uleiuri minerale.

Purtătorul de cuvânt al Comma, Mike Bewsey, a subliniat importanţa tot mai mare a uleiurilor specifice în funcţie de modelele vehiculelor în strategia de produse Comma, afirmând: „Dorinţa distribuitorilor şi a tehnicienilor noştri de a furniza clienţilor proprii exact tipul de ulei de care au nevoie în orice aplicaţie, continuă să impulsioneze selecţia produselor noastre în sectorul de valoare al pieţei”.

Bewsey a adăugat: „Producatorii de vehicule sunt foarte exacti in legatura cu cerintele pe care le au pentru lubrifiantii de motor – ei sunt cei care stabilesc specificatiile. Comma depune eforturi semnificative pentru a se asigura ca distribuitorii sai primesc uleiurile corespunzatoare in pachete de dimensiuni potrivite pentru pietele lor relevante”.

Pe langa extinderea gamei X-Flow, acum sunt disponibile doua produse X-Flow in butoaie de 199 litri. Acestea sunt uleiurile 5W-30 ACEA A1/B1 Comma X-Flow Type F Plus complet sintetic si Comma X-Flow Type V 5W-30 complet sintetic.

Noile tipuri includ Comma X-FLOW Type P, un ulei de grad 5W-30 ACEA C2, complet sintetic si cu SAPS scazut, recomandat pentru aplicatii Peugeot/Citroën PSA B71 2290 ai Comma X-FLOW Type Z, un ulei de grad 5W-30 ACEA C3, complet sintetic ai cu SAPS scazut, recomandat pentru aplicatii Mercedes-Benz MB 229.31/229.51 ai BMW LL-04. Comma X-FLOW Type XS este un ulei semisintetic de grad 10W-40 ACEA A3/B3.

Ghidul de aplicatii Comma este disponibil online la www.CommaOil.com.

Despre Comma

Comma furnizeaza o gama cuprinzatoare de lubrifianti, substante chimice ai produse de intretinere de clasa mondiala destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale uaoare ai pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite in peste 40 piete din toata lumea, atat pentru mecanicii profesioniati cat ai pentru automobiliati.

Toate produsele Comma indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de siguranta ai sunt supuse unor proceduri riguroase de testare ai control al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie.

Comma a fost infiintata in 1965, ca fabrica privata de procesare a uleiului, devenind, in 2012, o divizie operationala detinuta integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.