Comma lansează academia de formare online

Comma Oil, liderul britanic-brazilian în uleiuri de maşină şi substanţe chimice pentru întreţinerea autovehiculelor şi a vehiculelor comerciale, a anunţat astăzi lansarea academiei sale de formare online, oferind distribuitorilor şi clienţilor acestora ocazia de a-si extinde cunostintele despre produse si domeniu, pentru ca aceştia să furnizeze. la rândul lor. asistenţă superioară clienţilor proprii.

Academia de formare este structurată sub formă de module şi este disponibilă în 7 limbi: română, engleză, olandeză, norvegiană, poloneză, rusă şi turcă.

In prima faza ,poate fi accesat modulul despre uleiul de motor pentru vehiculele de pasageri, dar vor fi lansate si alte module care sa acopere cele mai recente domenii ale tehnologiei fluidelor. Modulele furnizeaza informatii specifice produselor in domenii precum vascozitatea si specificatiile, dar si informatii generale despre subiecte precum proiectarea motoarelor si legislatia de mediu.

Scopul acestor module este sa furnizeze o sursa de formare si informatii usor de inteles, care sa fie interactiva si captivanta pentru personalul din ateliere si de la distribuitori care sunt in contact direct cu clientii.

Mike Bewsey, purtator de cuvant al Comma, spune în comunicatul remis redacţiei: „Dorim sa furnizam continut util pentru a ajuta distribuitorii si atelierele sa isi consilieze cat mai bine clientii, sa isi extinda cunostintele despre domeniu si sa furnizeze cel mai bun service posibil clientilor proprii”.

Parcurgerea unui modul dureaza aproximativ 20 de minute, iar utilizatorul poate reveni asupra acestuia cand doreste.

Despre Comma (www.ro.commaoil.com)

Comma furnizeaza o gama cuprinzatoare de lubrifianti, substante chimice si produse de intretinere de clasa mondiala destinate vehiculelor de pasageri, vehiculelor comerciale usoare si pentru transport greu, iar acestea sunt distribuite in peste 40 piete din toata lumea, atat pentru mecanicii profesionisti cat si pentru automobilisti.

Toate produsele Comma indeplinesc cele mai inalte standarde internationale de siguranta si sunt supuse unor proceduri riguroase de testare si control al calitatii in fiecare etapa a procesului de fabricatie.

Comma a fost infiintata in anul 1965 ca fabrica privata de procesare a uleiului, devenind in 2012 o divizie operationala detinuta integral de Cosan S.A. din São Paulo, Brazilia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.