Continental HTR 2 XL 385/65 R 22.5

O nouă anvelopă pentru remorci în trafic regional

Continental îşi extinde oferta de anvelope pentru remorci. Linia de produse include acum un pneu cu indice de încărcare sporit, special pentru transportul mărfurilor în plan regional. Datorită forţei sale portante de cinci tone, anvelopa Continental HTR 2 XL 385/65 R 22.5, cu indice de încărcare 164, este perfect adaptată, de exemplu, semiremorcilor de oraş frecvent utilizate în traficul de distribuţie a mărfurilor.

Aproape toate lanţurile renumite de magazine şi de transport de alimente din Europa folosesc astfel de autovehicule cu o singură osie pentru 10 tone forţă portantă. Pentru a aproviziona supermarketurile sau benzinăriile din zonele metropolitane cu necesarul zilnic de mărfuri, sunt utilizate frecvent autocamioane cu cortină, cu laturi solide sau autofrigorifice cu greutate totală admisă de până la 25 de tone şi volum de încărcare mare. Semiremorcile robuste, flexibile şi, mai ales, uşor manevrabile pot acţiona în spaţiile cele mai înguste. Comanda forţată a direcţiei, cu o geometrie ajustată, sporeşte agilitatea în viraje, ameliorează manevrabilitatea şi reduce uzura anvelopelor autovehiculelor cu o singură osie.

Mono în loc de dual

În timp ce, în mod normal, semiremorcile de oraş utilizează anvelope duale de dimensiune 275/70 R22.5, noile anvelope Continental HTR 2 XL de dimensiune 385/65 R 22.5 permit o echipare mono. Noua dimensiune de anvelope pentru remorci completează linia de produse HTR 2 de la Continental. Anvelopa pentru încărcături mari se evidenţiază printr-un kilometraj ridicat, concomitent cu o reducere a rezistenţei la rulare. Acestea au ca rezultat o diminuare a consumului de combustibil şi economii considerabile la capitolul cheltuieli. Anvelopa Premium pentru remorci se remarcă prin fiabilitate, robusteţe, durată îndelungată de viaţă şi regenerabilitate excepţională a suprafeţei de rulare. Toate acestea sporesc economiile cu parcul auto. Pneul HTR 2 XL poate fi utilizat în întreaga Europă în traficul mixt de oraş şi regional, precum şi pentru curse mai lungi, pe autostradă. Eticheta UE a noului pneu pentru remorci conţine clasificarea B pentru eficienţă energetică şi C pentru aderenţa pe carosabil umed.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.