Cu MOL România și Visa poți câștiga carburant pentru a face ocolul Pământului

Clienții MOL România care plătesc cu cardul Visa pentru achizițiile de carburanți și produse din benzinării până în 31 ianuarie 2015 vor putea câștiga 400 de plinuri de carburant sau marele premiu al campaniei, constând în carburant în valoare de 30.000 de lei, informează compania, într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit cercetărilor MOL România, șoferii români pun în centrul preocupărilor lor, în timpul liber, turismul și călătoriile, iar majoritatea au făcut cel puțin un voiaj în țară în ultimul an. Aflați în căutarea de experiențe personale, ei nu consideră călătoriile lungi cu mașina drept o corvoadă și preferă să caute noi destinații pentru a petrece timp împreună cu familia.

De asemenea, o mare parte a șoferilor sunt pasionați de mașini, pe care le folosesc cvasi-zilnic și își gestionează cu atenție bugetele legate de alimentarea și întreținerea vehiculelor.

Conform datelor Visa Europe, benzinăriile se situează pe locul doi, după supermarketuri, în topul comercianţilor din România preferaţi pentru plăţile la POS de către posesorii de carduri Visa. Pe de altă parte, românii achită în medie cu cardul Visa aproximativ 165 de lei per tranzacţie la benzinăriile din ţară, suma fiind similară cu valoarea medie a plăţilor efectuate cu cardul la comercianţii de pe piaţa locală.

La campania promoţională cu premii în valoare totală de 150.000 de lei poate participa orice persoană cu reşedinţa în România, care a împlinit 18 ani până la 3 noiembrie 2014 și achiziționează în perioada promoției carburanți, produse sau servicii din benzinăriile MOL România, folosind un card Visa pentru achitarea tranzacției.

Campanie MOL-Visa

Participanții trebuie să înscrie datele de pe bonul fiscal pe pagina de internet a campaniei www.molromania.ro/visa. Clienții care înscriu și seria cardului de fidelitate MOL Multibonus vor avea șanse duble de câștig.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți și constă în 400 carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitară de 300 lei și un card de carburant MOL Silver cu valoarea de 30.000 de lei. Urmăriţi şi Facebook/MOLRomania.

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, având în prezent operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări.

Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări, dintre care 154 în România.

Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României.

Visa Europe (www.visaeurope.com) este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 37 de ţări din Europa. Visa Europe utilizează cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii şi infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii şi guverne din Europa să facă plăţi electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comercianţilor şi stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri şi comercianţi.

Totodată, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzacţii din Europa, responsabil de procesarea a peste 16 miliarde de tranzacţii anual – 1.580 de tranzacţii pe secundă în perioadele de vârf. În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiţi este pe un card Visa.

Sumele totale cheltuite pe carduri Visa depăşesc 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.400 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, a devenit independentă de Visa Inc., cu licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa. Ambele companii acţionează în parteneriat pentru a facilita plăţile cu Visa la nivel global, în peste 200 de ţări. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.