Daniel Radu, în cursa Ciclaton

daniel-radu1Daniel Radu, Distribution Manager la KLG Europe, începe maine pedalarea in cursa Ciclaton, avand de parcurs 700 km in 5 zile.  (https://www.ciclaton.ro/ciclisti/c/161).

Ciclaton este un proiect-eveniment al unor voluntari, aflat acum la a treia editie si isi propune sa sprijine 5 cauze educationale prin participarea mai multor ciclisti care trebuie sa parcurga un traseu de peste 700 Km in 5 zile. Le-am urmarit pe toate, sunt proiecte care se concentreaza numai pe educatie si toate sunt frumoase si complexe.

Daniel sustine proiectul ARDOR (https://ardor.org.ro/despre-noi/). ARDOR promoveaza dezbaterile ca instrument educational, de dezvoltare a abilitatilor de gandire critica, argumentare si exprimare in public din 1994, anul in care a fost fondata.

Anul acesta si-au propus sa stranga fonduri pentru o tabara de leadership in care sa pregateasca profesorii si instructorii sa fie mai buni. Beneficiari vor fi 75 de profesori de liceu si alumni care au in grija cluburi de debate in care sunt inscrisi 5.000 de elevi cu mintile deschise.

Beneficiul copiilor este major, acestia invatand cum sa-si dezvolte argumentele, cum sa discute cu un interlocutor si cum sa-si prezinte subiectele unei asistente numeroase. Copiii sunt astfel pregatiti mai bine pentru perioada studentiei si mai ales pentru perioada cand vor trebui sa-si gaseasca si vor avea un loc de munca.

Suma de care acest proiect are nevoie este de 12.000 lei. Donatia minima este de 10 lei si poti participa si tu printr-o donatie direct pe site, este extrem de simplu: https://www.ciclaton.ro/cauze/profil/20.

Daca iti doresti sa faci o donatie din partea companiei, organizatorii iti vor pune la dispozitie un contract de donatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.