Divizia Federal-Mogul Vehicle Components, redenumită Federal-Mogul Motorparts, creează platforma pentru dezvoltarea mărcilor premium

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) anunță redenumirea diviziei Vehicle Components în Federal-Mogul Motorparts, ca parte a strategiei continue a companiei de creştere globală a produselor premium şi a mărcilor de top.

Divizia Federal-Mogul Motorparts este un furnizor de top de mărci premium, incluzând MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® şi Ferodo® pe piaţa aftermarket globală.  De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizează componente de înaltă calitate de frânare pentru vehicule, direcţie-suspensie şi ştergătoare către producătorii globali de echipamente OE.

Daniel Ninivaggi, Director General Executiv al Federal-Mogul Motorparts şi Co Director General Executiv a Federal-Mogul Holdings Corporation a declarat:

„Timp de peste un secol, ne-am concentrat atenţia asupra furnizării de componente de înaltă calitate pe fiecare categorie de produse şi regiune pe care le deservim. Producătorii de vehicule recunosc acest lucru, produsele noastre de fricţiune regăsindu-se în 7 dintre modelele de vehicule aflate în top 10 din Europa şi pe cel mai bine vândut vehicul din America de Nord”.

Ninivaggi a mai spus: „Produsele noastre aftermarket sunt concepute şi proiectate în jurul principiului că siguranţa vehiculului şi performanţa produselor contează cel mai mult.  Mărcile premium ale Federal-Mogul sunt sinonime cu calitatea, acest aspect urmând să reprezinte în continuare modul în care produsele noastre se diferenţiază de alte produse disponibile pe piaţă. În ciuda tendinţelor recente ale anumitor categorii de pe piaţa aftermaket, pe viitor vom continua să ne concentrăm eforturile în a susţinerea produsele noastre premium şi în comunicarea clară a avantajelor acestora către partenerii noştri de distribuţie, tehnicienii profesionişti de service şi clienţilor noștri”.

Federal-Mogul Motorparts produce pentru vehicule componente de frânare, direcţie-suspensie, etanşare şi alte componente pentru service, beneficiind totodată şi de expertiza în domeniul motoarelor a diviziei de sisteme de propulsie Federal-Mogul Powertrain.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul (NASDAQ: FDML) este o companie de top la nivel global în domeniul producţiei şi disribuţiei de piese şi servicii pentru fabricanţii şi operatorii de service din întreaga lume, atât pe piaţa automobilelor şi echipamentelor pentru vehicule comerciale ușoare, medii și grele, navale, feroviare și aerospațiale, cât şi pe piaţa energetică sau industrială. Produsele Companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 şi cresc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul operează pe două segmente independente de piață, fiecare dintre acestea având un CEO ce raportează Consiliului Director Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa aftermarket globală a autovehiculelor, în timp ce deserveşte şi echipamente originale către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ:

  • sistemele de aprindere BERU® (marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH);
  • bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®;
  • produse pentru motoare AE®, Goetze®, Glyco®, Nüral® şi Payen®;
  • piese pentru direcţie şi suspensie MOOG®;
  • produse pentru frânare Ferodo®, Wagner®, Beral®, Necto®, Duron® and Abex®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente OE pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul (www.federalmogul.com) a fost fondată în Detroit în anul 1899. Compania are 44.300 de angajaţi în 33 ţări, având sediul central în Southfield, Michigan, Statele Unite. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.