Fiți în legalitate în Franța! DKV Euro Service ajută clienții să facă dovada formalităților referitoare la salariul minim

dkvÎncepând cu 23 iulie 2016, guvernul francez solicită ca șoferii de camion străini, care sunt angajați ai companiilor de transport ale căror curse încep sau se termină pe teritoriul Franței, să dețină asupra lor dovada (certificat de detașare) că primesc salariul minim prevăzut în Franța.

Mai mult, fiecare companie care trimite șoferi în Franța trebuie să aibă un reprezentant în Franța. DKV Euro Service vine în sprijinul clienților săi pentru a completa formularele necesare și asigură un reprezentant care să reprezinte clienții DKV în Franța.

Certificatul de detașare trebuie completat pentru fiecare șofer care trece granița din și spre Franța și care transportă bunuri sau persoane. Această măsură nu afectează camioanele aflate în tranzit. Șoferul trebuie să aibă o copie a certificatului de detașare în camion. Alte exemplare (tipărite sau electronice) trebuie depuse la reprezentantul din Franța și la compania unde este angajat șoferul. Șoferul trebuie, de asemenea, să aibă asupra sa o copie a contractului de muncă și dovada plății salariului.

Clienții DKV pot obține mai multe informații de la consultantul DKV dedicat.

Despre DKV Euro Service

DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 60.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 780 de angajați. În 2015, DKV MOBILITY SERVICES Group a obținut o cifră de afaceri de 5,8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări.

În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 11-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.