DKV Mobility achiziționează Easytrip Services

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, a achiziționat Easytrip Services Ireland Ltd. (Easytrip Irlanda), furnizor de servicii de mobilitate cu sediul în Dublin, care oferă soluții RFID pentru taxele de drum, parcări și spălătorii auto.

Prin achiziția Easytrip Irlanda, DKV Mobility își continuă strategia de creștere, consolidându-și prezența pe piață și baza de clienți din Irlanda, în special pe segmentul de flote.

Easytrip Irlanda se bucură de o reputație excelentă în industrie. Strategia lor de lansare pe piață, portofoliul de produse și de servicii fac din aceștia partenerul perfect pentru noi. Suntem încântați să le urăm bun venit în Grupul DKV Mobility”, spune Marco van Kalleveen, CEO-ul DKV Mobility.

Jérôme Lejeune, directorul departamentului de Taxe de drum și rambursare din DKV Mobility, adaugă: „Echipa Easytrip Irlanda denotă un înalt profesionalism și își pune clienții în prim-plan. Suntem încântați să facem acest pas împreună cu ei și să fructificăm viitoarele oportunități de dezvoltare.

În ultimii ani, ne-am dezvoltat cu succes afacerea, împreună cu clienții și partenerii noștri”, spune CEO-ul Easytrip Irlanda, Colin Delaney. „Unirea forțelor cu DKV Mobility este un următor pas interesant în dezvoltarea companiei noastre. Suntem încrezători că acest parteneriat va contribui semnificativ la extinderea portofoliului și serviciilor noastre – în beneficiul clienților.

Easytrip Irlanda va rămâne o companie independentă în cadrul DKV Mobility Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.