DKV Mobility. Parteneriat cu Connected Kerb, în Marea Britanie

DKV Mobility își extinde rețeaua de puncte de încărcare pentru vehicule electrice cu ~ 2.500 de puncte de încărcare în Marea Britanie.

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde rețeaua de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice prin includerea a aproximativ 2.500 de puncte publice de încărcare operate de Connected Kerb în Marea Britanie.

Connected Kerb, cu sediul central în Londra, este unul dintre cei mai mari operatori de puncte de încărcare EV din Marea Britanie. Connected Kerb și GreenFlux, subsidiara DKV Mobility, care permite întreaga ofertă de servicii de încărcare a vehiculelor electrice de la DKV Mobility, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens.

„Acesta este un parteneriat de mare valoare pentru noi. Connected Kerb este un jucător în creștere rapidă în sectorul electromobilității și unul dintre cei mai mari operatori de puncte de încărcare din Marea Britanie. Aceștia oferă o abordare unică în ceea ce privește infrastructura de încărcare electrică, iar prin acest parteneriat putem face ca încărcarea vehiculelor electrice să fie și mai simplă și mai accesibilă pentru clienții noștri din Marea Britanie”, a declarat Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services DKV Mobility. 

„Connected Kerb își propune să se asigure că nimeni nu este lăsat în urmă în tranziția la vehiculele electrice. Furnizarea unei infrastructuri de încărcare a vehiculelor electrice diversificate, fiabile și convenabile pentru toată lumea înseamnă să facem încărcătoarele noastre vizibile pentru cât mai mulți șoferi de vehicule electrice. Acest parteneriat cu Greenflux va permite utilizatorilor aplicației DKV Mobility să găsească, să utilizeze și să plătească pentru un încărcător din rețeaua Connected Kerb simplu și fără probleme”, a spus Chris Pateman-Jones, CEO Connected Kerb.

Punctele de încărcare EV nou adăugate sunt disponibile prin intermediul aplicației DKV Mobility și al cardului DKV +Charge. Cu aproximativ 509.000 de puncte de încărcare EV publice și semipublice în întreaga Europă (la 30 iunie 2023), DKV Mobility oferă acces la una dintre cele mai mari rețele europene de puncte de încărcare EV.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.