EVW Holding a inaugurat primul magazin TRP în România

1

EVW Holding a inaugurat primul magazin TRP în România, în comuna Bascov, lângă Piteşti. Evenimentul s-a bucurat de prezența unor importanți reprezentanți ai DAF, Paul van de Laak – DAF Int. District Parts Manager și Matthijs Bax – DAF Area Manager Sales Operations (foto).

De asemenea, la inaugurare au fost invitaţi cei mai importanți clienți din zonă.

BRANDUL TRP

TRP este brandul second line de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

trp, daf

Atunci când alegeți un produs autentic TRP, puteți fi sigur că achiziționați calitate la un preț competitiv.

Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule.

daf, trp

AVANTAJELE UTILIZĂRII PIESELOR TRP

TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF.

Toate produsele sunt, fără excepție, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme.

50_trp_7-631x262

GARANȚIE 12 SAU CHIAR 24 DE LUNI

Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP.

Toată gama de produse TRP beneficiază, la fel ca si piesele originale DAF, de garanție completă pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni.

50_trp_4-631x262

În cazul în care montajul se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

50_trp_3-631x262

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.