Grapini a anunţat că ANT are un nou şef, dar nu-i cunoaşte numele

Ţara “domnului Lăzărescu” nu se dezice: la Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a fost numit un nou şef, iar Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, a ţinut să facă public acest lucru, dar a constatat chiar în conferinţa de presă că nu-i cunoaşte numele întreg. Spre nedumerirea jurnaliştilor, Grapini s-a enervat pe ei când aceştia i-au solicitat să le spună cine este noul demnitar cu funcţie de secretar de stat. „Este domnul Filipescu… Nu ştiu chiar tot despre el… Nu-i ştiu prenumele… vine din mediul de afaceri”, a spus Grapini despre subalternul său. Ea le-a recomandat însă reprezentanţilor presei să consulte CV-ul acestuia postat pe “site” – fără a putea menţiona şi despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei figurează Răzvan Filipescu la conducerea ANT, dar acesta nu are postat şi CV-ul.

Mai ridicol este faptul că decizia de numire a noului şef al ANT a fost publicată în Monitorul Oficial încă din 25 aprilie. 

Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platformă de socializare, el este manager general al unui holding de companii cu activităţi în domeniul agriculturii, al operaţiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale. Absolvent al Universităţii “Ovidius” din Constanţa, Răzvan Filipescu a fost preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie România-Brazilia.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.