Grupul Renault recrutează la „Angajatori de Top” 120 de ingineri şi 270 de studenţi şi masteranzi

Grupul Renault România este prezent cu stand, pentru al optulea an, la cel mai mare târg de carieră la nivel naţional, Angajatori de Top, ediţia de toamnă (Bucureşti, 22-23 octombrie 2015).

Grupul recrutează ingineri debutanţi şi specialişti pentru activităţile de inginerie, servicii (off shore domeniul auto) şi fabricaţie, derulate la Bucureşti, Titu şi Mioveni.

În plus, studenţii în anii terminali şi masteranzii sunt invitaţi să descopere oferta de stagii „Drive your Future”.

Condiţii pentru debutanţi

La această ediţie a târgului, peste 60 de posturi se adresează tinerilor ingineri debutanţi. Aceştia trebuie să fie absolvenţi ai facultăţilor cu profil electronic, electrotehnic, telecomunicaţii, mecanică sau autovehicule rutiere şi să cunoască minim o limbă străină.

Cerinţe pentru specialişti

Alte 60 de posturi sunt disponibile pentru specialişti. Candidaţii care doresc să aplice trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

Profil activitate inginerie (R&D) şi fabricaţie

– Studii superioare tehnice în domeniul automobilelor

– Experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex

– Experienţă de management de proiect

– Cunoştinţe despre tehnica automobilului

Profil activitate servicii (off-shore)

– Studii superioare tehnice în domeniul automobilelor şi marketing (specializare marketing digital)

– Experienţă de minim 2 ani în coordonare proiecte digitale

– Experienţă în publicarea şi actualizarea de conţinut Internet

– Cunoştinţe tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport

– Cunoştinţe CMS (Content Management System) şi Marketing Cloud Adobe

În plus, aceştia trebuie să cunoască una sau mai multe limbi de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi deschidere către mediul internaţional (multicultural) şi capacitate de comunicare. Candidaţii care răspund cel mai bine criteriilor de recrutare vor putea susţine un prim interviu în standul Renault, în cele două zile ale târgului.

270 de locuri pentru studenți și masteranzi 

Studenţii (anul III, IV) şi masteranzii interesaţi de practică la Renault, în România, pot accesa programul „Drive your Future” în perioada târgului. Oferta de teme, cu profil preponderent tehnic, va fi disponibilă, în premieră, în stand, iar, până la sfârşitul anului 2015, pe site-urile Grupului Renault România. Selecţia va fi făcută pe baza candidaturilor şi a interviurilor cu responsabili de resurse umane şi specialişti din zona temelor propuse.

Stagiarii vor descoperi principalele activităţi ale Grupului care se desfăşoară:

– pe platforma industrială de la Mioveni (Uzina Vehicule Dacia, Uzina Mecanica şi Şasiuri Dacia, Direcţia Logistică, inclusiv centrul logistic Alliance International Logistic Network)

– a centrul de inginerie (R&D) Renault Technologie Roumanie, la Bucureşti (proiectare) şi Centrul Tehnic Titu (testare vehicule şi componente mecanice)

– la Renault Commercial Roumanie (filiala comercială a Grupului)

– în cadrul funcţiilor suport (IT, financiar, juridic etc).

În ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenţi şi masteranzi din ţară au avut şansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault în România. 33% dintre aceştia  au fost angajaţi în urma stagiilor. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.